Tijd voor de Innovation Awards

Redactie

25 januari 2024

In april worden de Innovation Awards 2024 weer uitgereikt: prijzen voor het stimuleren en belonen van innovatieve projecten bij leveranciers en afnemers van IT-oplossingen en overige technologie. Er zijn awards voor de meest innovatieve leider, het meest innovatieve ecosysteem en de meest innovatieve start-up, scale-up of challenger.

Innovatie komt al lang niet meer vanuit de traditionele IT-kolom of de CIO. De meest uiteenlopende afdelingen, individuen en organisatievormen leveren hier een bijdrage aan. Vele bedrijven en individuen kunnen dus meedingen naar een Innovation Award, zolang ze maar innovatief denken en doen.

Ken jij iemand of een organisatie die je graag voor een award wilt voordragen? Dan kun je uiterlijk voor 1 februari een korte motivatie sturen voor een van de drie categorieën:

  • Meest Innovatieve Leider: een leider die zich qua aanpak en visie onderscheidt.
  • Meest Innovatieve Ecosysteem: een bedrijf dat IT-diensten afneemt, een leverancier van IT-diensten of een groep bedrijven die samen een innovatieve oplossing of dienst brengen.
  • Meest Innovatieve Start-up/Scale-up/Challenger: organisaties die zich o.a. kenmerken door een grote mate van snelheid, wendbaarheid en specialisme.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Innovation Summit & Dinnershow op 9 april 2024. Wij nodigen dan één persoon van jouw organisatie uit om deel te nemen aan het programma en misschien zelfs om een CIO Magazine Innovation Award in ontvangst te nemen. Tevens zullen wij jouw organisatie benoemen op onze website.

Meer informatie kun je vinden op de Innovation Awards website.

Gerelateerde artikelen

Jeroen Scheer (Shell) meest innovatieve leider van Nederland

Jeroen Scheer (Shell) meest innovatieve leider van Nederland

Jeroen Scheer, Digital Innovation & Technologies Leader bij Shell, is de opvallende winnaar van de ICT Media Innovation Award in de categorie Meest innovatieve leider. De KNVB won een award als Meest innovatieve ecosysteem. Helin won in de categorie Meest succesvolle start-up, scale-up of challenger.

Samenwerken over de as van vraag en aanbod

Samenwerken over de as van vraag en aanbod

Als Nederland de maatschappelijke problemen die het heeft te lijf wil gaan, is een flexibele en sterke IT-infrastructuur nodig en bovenal samenwerking tussen leveranciers en afnemers. Onder andere daarover ging het gesprek tijdens de ICT Media Captain’s Lunch vorige week in de Orangerie te Den Bosch.

CIO Inspire 2023: zoeken naar nieuwe vormen van waarde

CIO Inspire 2023: zoeken naar nieuwe vormen van waarde

Het plenaire programma van CIO Inspire was veelzijdig en inspirerend. Menno Kooistra (KPMG), Bouke Hoving (ING), Ralf de Haan (PON), Laurent Marcellin (Roquette) en Mark Vanhommerig (T-Mobile) vertelden hoe een adaptieve IT- en datahuishouding verschillende vormen van waarde helpt realiseren. Madelein Smit (Sendcloud), Sándor Incze (CM.com) en Paul Hillman (Maastricht UMC+) leverden een frisse kijk op taaie uitdagingen.