De CIO Magazine Innovation Award is een prijs voor innovatie.

terug naar itexecutive

Wat is een CIO Magazine Innovation
Award?

 

Een CIO Magazine Innovation Award is een prijs voor innovatie. De CIO Magazine Innovation Awards is een initiatief van ICT Media, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT. Het idee is dat het totale Nederlandse IT-ecosysteem een collaboratieve en innovatieve mindset gaat omarmen. De awards worden uitgereikt tijdens de Innovation Summit & Dinnershow op 9 april 2024

Genomineerden (Meest Innovatieve Ecosysteem)

Arjen Brouwer

Director Digital & Analytics at FrieslandCampina

Bart Mudde

CTO at Riuals

Jorn Fokkens

Change & Value Lead for innovating Supply Chain at Wipro

Giel Kirkels

Captain Research & Innovation at KNVB

Sunil Kuruvilla

Associate Director at DXC Technology

Genomineerden (Meest Innovatieve Leider)

Patrick de Rooij

Bestuurder at Mijzo

Jeroen Scheer

Leader Digital IT Innovation & IT Manager Power Technologies at Shell

Genomineerden (Meest Innovatieve Start-up/scale-up/challenger  )

Erik de Bruijn

Co-founder and Explorer at Stekker.app BV

Martijn Handels

CTO at Helin Data

Moodi Mahmoudi

CEO & Cofounder at NEXT

Komt mijn organisatie in aanmerking om mee te dingen voor een Innovation Award?

Uiteraard! Innovatie komt al lang niet meer vanuit de traditionele IT-kolom of de CIO. De meest uiteenlopende afdelingen, individuen en organisatievormen leveren hier een bijdrage aan. Jij of jouw organisatie dus ook. Zolang je maar innovatief denkt!

Wat moet ik doen om mee te dingen naar een Innovation Award?

 

Graag ontvangen wij een korte motivatie van circa 50 woorden waarin je duidelijk maakt waarom jij of jouw organisatie een Innovation Award verdient. De motivatie kun je insturen via onder- en bovenstaande knoppen. De sluitingsdatum is 1 februari 2024.

 

De categorieën waarvoor je je kunt inschrijven zijn:

  • Meest Innovatieve Leider: een leider die zich qua aanpak en visie echt onderscheidt
  • Meest Innovatieve Ecosysteem bij een bedrijf dat IT-diensten afneemt, een leverancier van IT-diensten of een samenspel van bedrijven die samen een innovatieve oplossing of dienst brengen
  • Meest Innovatieve Start-up/Scale-up/Challenger: dit zijn organisaties die zich o.a. kenmerken door een grote mate van snelheid, wendbaarheid en specialisme

Mijn motivatie is ingestuurd, wat is het vervolgproces?

Aan de hand van de ingezonden motivaties gaat de jury een top 5 per categorie maken. Als jij of jouw organisatie in de top 5 belandt, ontvang je van ons een formulier waarbij we je vragen of je jouw casus wilt uitschrijven. Deze case moet je uiterlijk 1 maart 2024 bij ons aanleveren. De jury heeft dan voldoende aanknopingspunten om een weloverwogen oordeel te vellen.

Aan de hand van de ingezonden cases wordt de top 3 per categorie bepaald. Indien jij of jouw organisatie tot deze top 3 behoort, nodigen we je eind maart uit voor de jurymeeting om jouw casus te onderbouwen.

Wat als ik bij de top 3 zit?

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Innovation Summit & Dinnershow op 9 april 2024. Wij nodigen dan één persoon van jouw organisatie uit om deel te nemen aan het programma – en misschien zelfs de CIO Magazine Innovation Award in ontvangst te nemen. Tevens zullen wij je organisatie benoemen op onze website.

Wie zijn de winnaars?

De winnaars per categorie worden bekend gemaakt tijdens de Innovation Summit & Dinnershow Alle genomineerden zullen hun case dan in een pitch van 120 seconden presenteren. Benieuwd wie er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat? Schrijf je dan snel in!

De jury

Eric Wesselman

Eric Wesselman

KPMG

Tjibbe van der Zeeuw

Tjibbe van der Zeeuw

Squadra

Anja Dekhuijzen

Anja Dekhuijzen

Whitebridge

Ben van der Burg

Ben van der Burg

Triple

Daniel Gebler

Daniel Gebler

Picnic

Rob Beijleveld

Rob Beijleveld

ICT Media

Bas Verkaik

Bas Verkaik

ELEO

Award Policy

 

Genomineerden worden door organisatie (ICT Media) uitgenodigd om deel te nemen aan de award ceremonie. Een genomineerde kan en mag 1 gast meenemen. In beginsel gaat het om een directe collega binnen zijn/haar organisatie. Indien dit niet het geval is, behoudt ICT Media zich het recht voor deze gast te weigeren. Indien er de wens is om meer gasten of ander soort gasten dan directe collega’s te willen meenemen, dient dit voorgelegd te worden aan ICT Media.

Alleen op basis van een formele bevestiging vanuit ICT Media is een registratie compleet en derhalve geaccepteerd. Deelname is kosteloos.

English information can be found here