De CIO Magazine Innovation Award is een prijs voor innovatie.

terug naar itexecutive

Wat is een CIO Magazine Innovation
Award?

 

Een CIO Magazine Innovation Award is een prijs voor innovatie. De CIO Magazine Innovation Awards is een initiatief van ICT Media, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT. Het idee is dat het totale Nederlandse IT-ecosysteem een collaboratieve en innovatieve mindset gaat omarmen.

Genomineerden CIO Magazine Innovation Awards

Meest Innovatieve Leider

 • Alexander Ketelaar – Maykers B.V.
 • Vijai Hoeblal – EDSN
 • Daniel Bos – Just Eat Takeaway.com
 • Bas Verkaik – ELEO

  Meest Innovatieve Ecosysteem

  • UMC Utrecht
  • Maykers BV
  • Bovemij
  • EDSN
  • Tata Consultancy Services

   Meest Innovatieve Start-up/Scale-up/Challenger

   • Triggre
   • Equalture
   • Shuttel
   • LoopingOne

   Komt mijn organisatie in aanmerking om mee te dingen voor een Innovation Award?

   Uiteraard! Innovatie komt al lang niet meer vanuit de traditionele IT-kolom of de CIO. De meest uiteenlopende afdelingen, individuen en organisatievormen leveren hier een bijdrage aan. Jij of jouw organisatie dus ook. Zolang je maar innovatief denkt!

   Wat moet ik doen om mee te dingen voor een Innovation Award?

    

   Graag ontvangen wij een korte motivatie van circa 50 woorden waarom u vindt dat u of uw organisatie een Innovation Award dient te winnen. De motivatie kunt u insturen door op onder- en bovenstaande button te klikken. De sluitingsdatum voor inschrijving is 23 januari 2023.

    

   De categorieën waarvoor u zich kunt inschrijven zijn:

   • Meest Innovatieve Leider: een leider die zich qua aanpak en visie echt onderscheid
   • Meest Innovatieve Ecosysteem: bij een bedrijf dat IT-diensten afneemt, een leverancier van IT-diensten of een samenspel van bedrijven die tezamen een innovatieve oplossing of dienst brengen
   • Meest Innovatieve Start-up/Scale-up/Challenger: Organisaties die zich o.a. kenmerken door een grote mate van snelheid, wendbaarheid en specialisme

   De motivatie is ingestuurd, wat is het vervolgproces?

   Aan de hand van de ingezonden motivaties gaat de jury een top 5 per categorie maken. Jij bent of jouw organisatie is geëindigd in de top 5, dus ontvang je van ons een formulier waarbij we je vragen of je jouw case verder wilt uitschrijven. Deze case dient uiterlijk 24 februari 2023 bij ons te worden aangeleverd. De jury heeft dan voldoende aanknopingspunten om een weloverwogen oordeel te vellen.

   Aan de hand van deze cases wordt de top 3 per categorie bepaald. Indien jij of jouw organisatie tot deze top 3 behoort, word je uitgenodigd voor de jurymeeting op 21 maart 2023 om jouw case te onderbouwen.

   Wat als ik bij de top 3 zit?

   De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens ons jaarlijks event CIO Inspire & Dinner op 6 april 2023. Wij nodigen dan één persoon van jouw organisatie uit om deel te nemen aan het programma en misschien zelfs om de CIO Magazine Innovation Award in ontvangst te nemen. Tevens zullen wij jouw organisatie benoemen op onze website.

   Wie zijn de winnaars?

   De winnaars per categorie worden bekend gemaakt tijdens CIO Inspire & Dinner op 6 april 2023. Alle genomineerden zullen hun case dan in een pitch van 180 seconden presenteren. Benieuwd wie er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat? Schrijf je dan snel in!

   De jury

   Eric Wesselman

   Eric Wesselman

   KPMG

   Tjibbe van der Zeeuw

   Tjibbe van der Zeeuw

   Squadra

   Anja Dekhuijzen

   Anja Dekhuijzen

   Whitebridge

   Ben van der Burg

   Ben van der Burg

   Triple IT

   Daniel Gebler

   Daniel Gebler

   Picnic

   Rob Beijleveld

   Rob Beijleveld

   ICT Media

   Thomas Bunnink

   Thomas Bunnink

   Whoppah

   Award Policy

    

   Genomineerden worden door organisatie (ICT Media) uitgenodigd om deel te nemen aan de award ceremonie. Een genomineerde kan en mag 1 gast meenemen. In beginsel gaat het om een directe collega binnen zijn/haar organisatie. Indien dit niet het geval is, behoudt ICT Media zich het recht voor deze gast te weigeren. Indien er de wens is om meer gasten of ander soort gasten dan directe collega’s te willen meenemen, dient dit voorgelegd te worden aan ICT Media.

   Alleen op basis van een formele bevestiging vanuit ICT Media is een registratie compleet en derhalve geaccepteerd. Deelname is kosteloos.

   English information can be found here