Bovemij koppelt met TCS 10.000 mobiliteitsbedrijven aan ruim 10 miljoen consumenten

Bovemij ontwikkelde samen met TCS het Digital Mobility Platform om consumenten en mobiliteitsbedrijven bij elkaar te brengen en zo nieuwe soorten B2B2C-transacties voor haar mobiliteitspartners en klanten te faciliteren. Met het Digital Mobility Platform zorgde Bovemij er met TCS als partner voor dat ruim 10.000 mobiliteitspartners in Nederland nu verbonden zijn met ruim 10 miljoen consumenten. Zo helpt Bovemij mobiliteitsbedrijven oncurrerend te blijven in een wereld die steeds digitaler wordt.

Bovemij levert al zestig jaar verschillende verzekeringsdiensten aan mobiliteitsbedrijven zoals autodealers om hen te helpen succesvol te zijn. Het Digital Mobility Platform verleent diensten aan beide soorten klanten (B2B en B2C). Een goed voorbeeld is dat consumenten hun gebruikte auto’s op viaBOVAG.nl kunnen verkopen, waar mobiliteitsbedrijven via Bovemij.nl op kunnen bieden. Bovemij helpt zowel consumenten als autobedrijven ervoor te zorgen dat auto’s die uit de industrie zouden verdwijnen weer beschikbaar worden gesteld aan BOVAG-bedrijven.

Lees meer op de website van TCS

Gerelateerde artikelen

Hoe data wél werkt voor zorgpersoneel

Hoe data wél werkt voor zorgpersoneel

Dat technologie in de zorg nodig is, onderkent iedereen. De vraag is: hoe maak je de juiste keuzes? Dat blijkt een hele uitdaging. Je verdwaalt gemakkelijk in het oerwoud van zorgdigitalisering, sensortechnologie en gegevensuitwisseling. Scherpe keuzes en een verandering in denken en doen zijn nodig.

API management: duur en onnodig?

API management: duur en onnodig?

Slechts vijftig procent van de API’s zal in 2025 fatsoenlijk beheerd worden. API’s waarmee je applicaties en systemen openzet voor partners, klanten en andere bedrijfsonderdelen. API’s waarmee privacygevoelige gegevens en intieme details over bedrijfsprocessen mee uitgewisseld worden. Wat is het bedrijfsrisico als er iets fout gaat? Enable U helpt!

Hoe kun je met minimale IT inspanning datagedreven ambities versnellen?

Hoe kun je met minimale IT inspanning datagedreven ambities versnellen?

Eén van de problemen waar IT tegenaan loopt is dat afdelingen met eigen systemen en dus eigen data werken. Dat zorgt voor veel verschillende en versnipperde datastromen en er ontstaat silovorming. Het is de taak van IT om alle data centraal beschikbaar te stellen zodat deze in samenhang geanalyseerd kan worden en daar zit vaak de crux.

Herpak de regie op security

Herpak de regie op security

Eind 2022 is de nieuwe security-richtlijn NIS2 uitgevaardigd. De lidstaten van de Europese Unie hebben nu zo’n anderhalf jaar de tijd de fors aangescherpte regels in nationale wetgeving te verankeren. Als bestuurder moet je je ervan bewust zijn dat er meer inspanningen worden verlangd.