Bovemij koppelt met TCS 10.000 mobiliteitsbedrijven aan ruim 10 miljoen consumenten

Bovemij ontwikkelde samen met TCS het Digital Mobility Platform om consumenten en mobiliteitsbedrijven bij elkaar te brengen en zo nieuwe soorten B2B2C-transacties voor haar mobiliteitspartners en klanten te faciliteren. Met het Digital Mobility Platform zorgde Bovemij er met TCS als partner voor dat ruim 10.000 mobiliteitspartners in Nederland nu verbonden zijn met ruim 10 miljoen consumenten. Zo helpt Bovemij mobiliteitsbedrijven oncurrerend te blijven in een wereld die steeds digitaler wordt.

Bovemij levert al zestig jaar verschillende verzekeringsdiensten aan mobiliteitsbedrijven zoals autodealers om hen te helpen succesvol te zijn. Het Digital Mobility Platform verleent diensten aan beide soorten klanten (B2B en B2C). Een goed voorbeeld is dat consumenten hun gebruikte auto’s op viaBOVAG.nl kunnen verkopen, waar mobiliteitsbedrijven via Bovemij.nl op kunnen bieden. Bovemij helpt zowel consumenten als autobedrijven ervoor te zorgen dat auto’s die uit de industrie zouden verdwijnen weer beschikbaar worden gesteld aan BOVAG-bedrijven.

Lees meer op de website van TCS

Gerelateerde artikelen

AI-nstein of Einstein?

AI-nstein of Einstein?

Tijdens Salesforce World Tour Amsterdam 2024 liet Salesforce zien wat de toekomst is van AI, en welke onbegrensde mogelijkheden bedrijven hebben op dit gebied.

Revolutioneren van stedelijke ontwikkeling met digitaal data-ecosysteem

Revolutioneren van stedelijke ontwikkeling met digitaal data-ecosysteem

Future Insight creëert innovatieve digitale oplossingen voor stadsplanning en -ontwikkeling. Het bedrijf wilde echter meer doen om smart cities te bevorderen door toegang te bieden tot veilige en eerlijk verkregen gegevens. Via Levi9 heeft Future Insight toegang gekregen tot deskundigheid bij productontwikkeling en de bundeling van gegevens.

Jouw reis naar een intelligente fabriek begint met data en apps

Jouw reis naar een intelligente fabriek begint met data en apps

De wereld van productie verandert. Een intelligente fabriek is de toekomst. Deze fabrieken zijn flexibel en bewaken tegelijkertijd de kwaliteit. Data en apps spelen hierbij een hoofdrol. Het samenvoegen van de operatie met IT kan leiden tot verbeterde efficiency, lagere kosten en een beter inzicht. Maar hoe realiseer je dit precies?