HPDO-sessie: Waardecreatie door verbeterde partnering binnen ecosystemen

Redactie

7 april 2021

Digitale transformatie houdt nooit op. High-performance digital organisations weten dit als geen ander en kiezen die waardeketens de hen het meeste profijt brengen en gaan partnerschappen aan met de meest innovatieve technologische partners. Het gaat allemaal om het op de juiste manier inrichten en onderhouden van ecosystemen en in de versnelling gaan als de omstandigheden daarom vragen.

Op 20 april van 15:00 tot 16:30 uur organiseert ICT Media samen met Erik Beulen van Tilburg University/TIAS Business School een kick-off meeting waarin Erik kort zijn lopende onderzoek van dit jaar toelicht en om input vraagt van de aanwezige CxO’s. Cheryl Tilly, CIO van DSM, zal haar ervaringen delen via een interactieve presentatie, gevolgd door een vraag- en antwoordsessie.

Geïnteresseerd? Meld je aan!

Gerelateerde artikelen

Jeroen Scheer (Shell) meest innovatieve leider van Nederland

Jeroen Scheer (Shell) meest innovatieve leider van Nederland

Jeroen Scheer, Digital Innovation & Technologies Leader bij Shell, is de opvallende winnaar van de ICT Media Innovation Award in de categorie Meest innovatieve leider. De KNVB won een award als Meest innovatieve ecosysteem. Helin won in de categorie Meest succesvolle start-up, scale-up of challenger.

Samenwerken over de as van vraag en aanbod

Samenwerken over de as van vraag en aanbod

Als Nederland de maatschappelijke problemen die het heeft te lijf wil gaan, is een flexibele en sterke IT-infrastructuur nodig en bovenal samenwerking tussen leveranciers en afnemers. Onder andere daarover ging het gesprek tijdens de ICT Media Captain’s Lunch vorige week in de Orangerie te Den Bosch.

Tijd voor de Innovation Awards

Tijd voor de Innovation Awards

In april is het weer tijd voor de Innovation Awards: prijzen met als doel het stimuleren en belonen van innovatieve projecten bij leveranciers en afnemers van IT-oplossingen en overige technologie. Er zijn awards voor de meest innovatieve leider, het meest innovatieve ecosysteem en de meest innovatieve start-up/scale-up/challenger.

HPDO Paper: Sharing data in ecosystems

HPDO Paper: Sharing data in ecosystems

Het delen van gegevens en inzichten wordt steeds belangrijker bij het creëren van waarde in end-to-end value journeys. Dit legt de lat hoog voor organisaties, aangezien innovaties zich in een ongekend tempo aandienen, ecosystemen vaak zeer dynamisch zijn en data in omvang blijft groeien.