HPDO-sessie: Waardecreatie door verbeterde partnering binnen ecosystemen

Redactie

7 april 2021

Digitale transformatie houdt nooit op. High-performance digital organisations weten dit als geen ander en kiezen die waardeketens de hen het meeste profijt brengen en gaan partnerschappen aan met de meest innovatieve technologische partners. Het gaat allemaal om het op de juiste manier inrichten en onderhouden van ecosystemen en in de versnelling gaan als de omstandigheden daarom vragen.

Op 20 april van 15:00 tot 16:30 uur organiseert ICT Media samen met Erik Beulen van Tilburg University/TIAS Business School een kick-off meeting waarin Erik kort zijn lopende onderzoek van dit jaar toelicht en om input vraagt van de aanwezige CxO’s. Cheryl Tilly, CIO van DSM, zal haar ervaringen delen via een interactieve presentatie, gevolgd door een vraag- en antwoordsessie.

Geïnteresseerd? Meld je aan!

Gerelateerde artikelen

Positioneer je optimaal in de virtuele ruimte

Positioneer je optimaal in de virtuele ruimte

B2B-verkoop digitaliseert snel. Het is daarom van groot belang om producten en merken optimaal te positioneren in de virtuele ruimte. PVH, het modehuis achter Calvin Klein en Tommy Hilfiger, zette al jaren geleden volop baanbrekende technologie in om zakelijke klanten de beste inkoopervaring te bezorgen.

Picnic wint eerste Tech Hero Award

Picnic wint eerste Tech Hero Award

Picnic is winnaar van de eerste Tech Hero Award. De ‘supermarkt op wielen en in je broekzak’ dankt de prijs aan de cruciale rol voor hoogwaardige technologie in zowel operatie, klantervaring als toekomstige ontwikkeling.

Rob Visser (NN) is CIO of the Year 2022

Rob Visser (NN) is CIO of the Year 2022

Rob Visser, CIO van NN, is winnaar van de CIO of the Year Award 2022. Hij dankt de prijs aan zijn strategische visie op engineering, vakmanschap en klantgerichtheid – zaken die volgens hem nauw met elkaar verweven zijn.