HPDO-sessie: Waardecreatie door verbeterde partnering binnen ecosystemen

Redactie

7 april 2021

Digitale transformatie houdt nooit op. High-performance digital organisations weten dit als geen ander en kiezen die waardeketens de hen het meeste profijt brengen en gaan partnerschappen aan met de meest innovatieve technologische partners. Het gaat allemaal om het op de juiste manier inrichten en onderhouden van ecosystemen en in de versnelling gaan als de omstandigheden daarom vragen.

Op 20 april van 15:00 tot 16:30 uur organiseert ICT Media samen met Erik Beulen van Tilburg University/TIAS Business School een kick-off meeting waarin Erik kort zijn lopende onderzoek van dit jaar toelicht en om input vraagt van de aanwezige CxO’s. Cheryl Tilly, CIO van DSM, zal haar ervaringen delen via een interactieve presentatie, gevolgd door een vraag- en antwoordsessie.

Geïnteresseerd? Meld je aan!

Gerelateerde artikelen

Dutch Design op CIODAY. Hoe dat zo?

Dutch Design op CIODAY. Hoe dat zo?

Het thema van CIODAY2022 is Dutch Design: een beproefde Nederlandse denk- en handelswijze om problemen en opportuniteit te adresseren. Gericht op eenvoud, samenwerking, met oog voor economie en samenleving.

Thomas Bunnik (Whoppah) meest innovatieve leider van Nederland

Thomas Bunnik (Whoppah) meest innovatieve leider van Nederland

Thomas Bunnik, oprichter en CEO van Whoppah, is winnaar van de Innovation Award in de categorie Meest innovatieve leider. Santeon won de award voor het Meest innovatieve ecosysteem. TestGorrilla ging er met de prijs vandoor in de categorie Meest succesvolle startup, scaleup of challenger en Lensor, onderdeel van Pon Holdings, ontving de eerste award in een nieuwe categorie Meest succesvolle business-innovatie.

‘Van IT-innovatie naar businesswaarde’

‘Van IT-innovatie naar businesswaarde’

Innoveren is leuk, maar zinloos als je de businesswaarde niet in het vizier hebt. Een gerichte en gestructureerde aanpak van vernieuwingstrajecten is nodig om het maximale uit investeringen te kunnen halen. Bij het opzetten van zo’n innovatiemachine is de betrokkenheid en inbreng van technologieleiders fundamenteel. Tijdens CIO & CDO Insights op 23 juni in Nieuwegein staat dit thema centraal.

Genomineerden voor Innovation Awards 2022 bekend

Genomineerden voor Innovation Awards 2022 bekend

De CIO Magazine Innovation Awards, die op 23 juni worden uitgereikt tijdens CIO&CDO Insights, zijn prijzen voor innovatie. De awards zijn een initiatief van ICT Media en bedoeld om innovatieve projecten te stimuleren en belonen bij zowel afnemers als leveranciers van IT-oplossingen. De genomineerden zijn inmiddels bekend.