Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Insights for Tech Leaders

25 juni @ 13:30 - 20:30

In de storm van aandacht voor kunstmatige intelligentie, autonome en geautomatiseerde systemen wordt nogal eens vergeten dat mensen dit allemaal mogelijk maken. Zij schrijven immers de algoritmes, implementeren de technologie en zien de mogelijkheden voor waardecreatie. Daarom tijdens Insights for Tech Leaders volop aandacht voor de mens binnen de steeds slimmer wordende economie en samenleving.

De rol van technologische leiders
De juiste omarming en inzet van technologie en data is en blijft extreem belangrijk. Hedendaagse techleiders zijn verantwoordelijk voor een robuuste en efficiënte IT-ondersteuning, die flexibel moet kunnen meebewegen met de wensen en eisen en mogelijkheden in het digitale tijdperk. Om op basis van slimme oplossingen waarde te kunnen creëren. De CIO, CDO, CTO en andere digitale leiders hebben hier een sleutelrol.

Het is niet voor niets dat de tech-verantwoordelijken strategisch zijn aangehaakt of zelfs leidend zijn. Mede omdat digitale middelen een manier van werken met zich meebrengen, die in hoge mate transformatief is. Naast geoptimaliseerde processen en een hogere mate van efficiëntie, veranderen door oprukkende digitalisering ook verdienmodellen, producten en diensten. Tech, data en digital worden daarmee iets van de hele organisatie.

Leiderschap en talentontwikkeling
Naast leiderschap staat daarom ook talent centraal. Een organisatie die de techfunctie en dito leiders zichtbaarheid geeft, lees: serieus neemt, is veel aantrekkelijker voor potentiële werknemers. Wie zorgt voor voldoende ontwikkelkansen en goed management, krijgt op de markt voor talent veelal een dikke plus.

Tijdens Insights for TechLeaders vertellen technologieleiders zelf hoe ze toekomstvast en waardegericht opereren in het digitale tijdperk. Onder meer door aanwending van de juiste middelen, de juiste mensen en niet te vergeten de juiste partners – de combinatie van kernelementen die op al onze congressen terugkomt en wordt uitgediept. Wederom binnen de door CxO’s gewenste subthema’s als strategy & purpose, technology & data, customer & value, impact & risk, partners & ecosystems en organization & talent.

 De primaire focus tijdens het evenement ligt op de rol van CIO’s, CTO’s en CDO’s, maar gezien het cross-functionele karakter zijn ook CMO’s, COO’s, CEO’s en (andere) innovatieleiders welkom.

Meld je direct aan

 

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
13:30 - 20:30
Site:
https://itexecutive.nl/insights-for-tech-leaders/

Locatie

Green Village Nieuwegein
Blokhoeve 7
Nieuwegein, 3438 LC