Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

High-Performance Healthcare Program (sessie 5)

11 juni @ 12:00 - 17:00

Over het programma
De zorgkosten stijgen met een exponentiële factor. In Nederland zijn we in 2022 de grens van 100 miljard per jaar gepasseerd, met de verwachting in 2030 boven de 200 miljard uit te komen. Ons BNP stijgt echter niet evenredig mee.

De urgentie om kosten te besparen is dus groot, maar hoe bespaar je op een bedrijf dat weinig tot niet schaalbaar is? Welke rol speelt ICT hierin? Zijn digitalisering, non-invasive e-health en value-based healthcare mogelijke (deel) oplossingen? En hoe creëer je ruimte voor investering in innovatie als je huidige budget al onder druk staat? Welke stappen kun je nu, als CIO/CMIO, nemen om niet alleen de huidige uitdagingen aan te kunnen, maar om in de toekomst een bijdrage te kunnen leveren aan structurele veranderingen in de zorg?

Digitale maturiteit van zorgorganisaties
In dit programma kijken we naar de digitale maturiteit van zorgorganisaties. Op basis daarvan verkennen we verschillende journeys die je kunt inzetten om jouw organisatie te laten groeien, niet alleen op ICT-technisch gebied, maar ook op organisatorisch en zorginhoudelijk gebied. Ondersteund door een breed ingezet onderzoek, levert het programma uiteindelijk een white paper met praktische aanbevelingen, toepasbare roadmaps en inzicht in de huidige stand van zaken binnen de ICT in de zorg.

Thema’s als infrastructuur, datahuishouding, ketenintegratie, informatiebeveiliging, kostenoptimalisatie/besparing en sourcing zullen aan bod komen, maar ook innovatie en hoe daar ruimte en budget voor vrij te maken.

Meld je nu aan voor de afsluitende sessie

 

Gegevens

Datum:
11 juni
Tijd:
12:00 - 17:00
Site:
https://itexecutive.nl/high-performance-programma-health/

Locatie

Regio ‘s-Hertogenbosch
Nederland