25 juni 2024
Green Village Nieuwegein

Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein

Sprekers

Partners

Break-outs

Insights for TechLeaders 2024

In het huidige technologische klimaat, waar aandacht voor thema’s zoals AI, Cloud (SAAS/PAAS/etc), RPA/EPA, Quantum computing, Digitale transformatie, en Cybersecurity (inclusief risico en aansprakelijkheid) overheerst, is het cruciaal om te onthouden dat achter al deze technologieën mensen staan. Zij zijn degenen die de algoritmen schrijven, de technologie implementeren, en de mogelijkheden voor waardecreatie identificeren. Daarom ligt tijdens Insights for TechLeaders de nadruk sterk op de mens binnen de steeds slimmer wordende economie en samenleving.

Tijdens Insights for TechLeaders vertellen technologieleiders zelf hoe ze toekomstvast en waardegericht opereren in het digitale tijdperk. Onder meer door aanwending van de juiste middelen, de juiste mensen en niet te vergeten de juiste partners – de combinatie van kernelementen die op al onze congressen terugkomt en wordt uitgediept. Wederom binnen de door CxO’s gewenste subthema’s als strategy & purpose, technology & data, customer & value, impact & risk, partners & ecosystems en organization & talent.

De primaire focus tijdens het evenement ligt op de rol van CIO’s, CTO’s en CDO’s, (D= Digital en D=Data) maar gezien het cross-functionele karakter zijn ook CMO’s, CCO’s, CRO’s, COO’s, CISO’s, CFO’s en CEO’s en (andere) innovatieleiders welkom. Daarnaast nodigen we je deze keer van harte uit om een high potential uit jouw organisatie mee te nemen op 25 juni.

 

Where?

Green Village Nieuwegein

When?

25 juni 2024 13:30-20:30

Who?

125+ CxOs & IT Directors

De rol van technologische leiders

De inzet van technologie en data blijft een fundament voor elk modern bedrijf, maar de rol van techleiders zoals CIO’s, CTO’s, en CDO’s is aan het evolueren. Deze leiders zijn niet alleen verantwoordelijk voor IT-ondersteuning maar ook voor het vormgeven van bedrijfsstrategieën die inspelen op veranderende markten. Digitale middelen brengen nieuwe werkmethodes die transformatief zijn voor bedrijfsprocessen, en creëren nieuwe verdienmodellen, producten en diensten. Dit evenement verkent hoe leiderschap en technologie samen de basis vormen voor duurzame bedrijfsgroei.

Leiderschap en talentontwikkeling

Naast leiderschap staat ook talent centraal. Een organisatie die techfuncties en hun leiders serieus neemt, trekt meer potentiële werknemers aan. Voldoende ontwikkelkansen en goed management geven een organisatie een voorsprong in de talentenmarkt. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan je direct reports en opkomende talenten. Wie zijn de toekomstige leiders? Het is essentieel om deze high potentials niet alleen te coachen, maar ook actief te betrekken bij strategische discussies. Neem ze daarom mee naar dit event, zodat ze direct kunnen deelnemen aan belangrijke gesprekken en hun netwerk kunnen uitbreiden.

Van idee tot implementatie

Op 25 juni geven we je inzichten in hoe je als organisatie de stap kan maken van initieel idee tot schaalbare implementaties. We zullen vraagstukken aanpakken zoals: hoe verplaatsen we projecten van MVP’s en proof-of-concepts naar productie? Hoe kunnen we effectief ecosystemen en supply chains beheren? En hoe adresseren we de complexiteit van wet- en regelgeving in onze bedrijfsvoering?

 

Sprekers

Klik voor meer informatie op een spreker

Jeroen Scheer

Leader Digital Innovation & Technologies, Shell

Jan Veldsink

Nyenrode

Kees Gerretse

Commercial director (CCO) and Chief Information Officer/ Transformation Director at Tata Steel Europe

Justin Broeders

CISO at Ministerie van Financiën

Mahdi Abdulrazak

Group Information Security and Risk Officer at SHV Energy

Ranadeep Sarkar

CISO at Schoeller Allibert

Rob Beijleveld

CEO – ICT Media B.V.

Programma

13:30 - 14:00 uur

Ontvangst

14:10 - 15:15 uur

Aanvang plenaire programma & Keynotes

15:15 - 15:45 uur

Pauze

15:45 - 17:30 uur

Diverse inspirerende sessies

17:30 - 18:00 uur

Netwerkborrel

18:00 - 20:30 uur

BBQ & Voetbal (Nederland – Oostenrijk)

20:30 uur

Afsluiting

Partners

Diamond

Platinum

Network partners

Break-out sessies

CISO Positioning & Governance

Ontdek tijdens de “CISO Positioning & Governance” sessie op Insights for TechLeaders 2024 hoe CISO’s cruciale cybersecuritystrategieën kunnen ontwikkelen door defensieve en offensieve methoden te combineren. Deze sessie belicht het belang van krachtig leiderschap en geavanceerde governance om organisatiebrede cybersecuritybewustzijn te versterken en toekomstbestendige security operation-modellen te vormen. Leer van de inzichten en ervaringen van topindustrieleiders zoals Mahdi Abdulrazak (SHV Energy), Ranadeep Sarkar van Schoeller Allibert en Justin Broeders van Ministerie van Financiën, en verbreed je begrip over hoe operationele en businessinzichten, samen met soft skills, essentieel zijn voor het behalen van succes in de snel evoluerende wereld van cybersecurity.

Artificial & Human Intelligence

Tijdens de sessie Artificial & Human Intelligence verzorgt Roos Marie Pot de aftrap met een praktijkcasus over de invoering van onder andere RPA binnen de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Volgens haar is bij technologisch gedreven programma’s vaak sprake van interne weerstand, die moet worden omgebogen naar draagvlak.

“Leiderschap is cruciaal om zaken in beweging te brengen”, zegt zij. Naast de generieke patronen die een rol spelen bij de introductie van nieuwe technologische mogelijkheden, zijn er ook verschillen. Met name de omarming van AI nodigt organisaties en hun leiders uit om zaken op een andere manier aan te pakken en in te richten.

In deze sessie deelt ook Jan Veldsink (Nyenrode en Rabobank) inzichten over het strategisch en ethisch integreren van AI in je organisatie, met de nadruk op het verbeteren van operationele efficiëntie, het personaliseren van klantinteracties en het genereren van nieuwe inkomstenstromen. Daarnaast laat hij deelnemers zelf experimenteren met zijn AI Ideation Canvas, waarmee organisaties en hun leiders op basis van een systematische benadering tastbare resultaten kunnen bereiken.

CTOs limitless versatility

Verdiep je tijdens de CTO-sessie op Insights for TechLeaders 2024 in de veelzijdige en cruciale rollen van CTO’s, variërend van technisch experts tot tech-gedreven strategen. Deze sessie belicht hoe CTO’s innoveren en digitale middelen strategisch inzetten voor klantgerichtheid en zakelijk succes. Met bijdragen van o.a. Jeroen Scheer van Shell (recent uitgroepen door CIO Magazine als Most Innovative Leader) en Zaheer Sacranie (CTO bij XXImo) zullen deelnemers inzichten verkrijgen over het slaan van een brug tussen technische teams en bedrijfsmanagement, en leren over het ontwikkelen van een flexibele, toekomstbestendige IT-infrastructuur. Ontdek hoe je technologische trends kunt benutten voor een competitief voordeel, en deel ervaringen en tips met andere top CTO’s.

Maximize information transformation

Tijdens deze break-out sessie op Insights for TechLeaders 2024 duiken we diep in het thema datatransformatie. Je zakelijke data is cruciaal voor belangrijke beslissingen en daarom van onschatbare waarde. Veel organisaties kampen echter met een overvloed aan dubbele en verspreide data in oude systemen, wat het moeilijk maakt om een helder overzicht te behouden en de volledige potentie van hun data te benutten. Samen met o.a. Maarten Hensen (Iron Mountain) bespreken we de oplossing hiervoor, namelijk effectieve informatietransformatie. Dit omvat een helder, gestructureerd en logisch proces waarin uw data wordt geclassificeerd, georganiseerd, beveiligd, gedigitaliseerd en geautomatiseerd. We laten tijdens deze sessie zien hoe je dit proces in de praktijk brengt en optimaal gebruik maakt van de voordelen zoals naleving van regelgeving, duurzaamheid, operationele uitmuntendheid en data-beveiliging.