Bereid je remote workforce voor op succes

Okta

28 februari 2022

Over de hele wereld staan organisaties onder grote druk om hun afhankelijkheid van gedistribueerde, externe teams snel uit te breiden. Maar opschalen van deze mogelijkheden is niet eenvoudig: uitdagingen op het gebied van toegang, apparatuur, communicatie en samenwerking dienen zich aan, en er ontstaan nieuwe zorgen over de beveiliging en compliance.

Softwareoplossingen kunnen een uitkomst bieden, maar welke software kies je? En hoe kun je nieuwe oplossingen naadloos integreren, zodat teams snel toegang krijgen tot wat ze nodig hebben, zonder bedrijfsmiddelen bloot te stellen aan bedreigingen?

Om medewerkers op afstand efficiënt te laten werken, moeten ze beschikken over een uitgebreide reeks applicaties voor remote work, en hun authenticatie moet veilig en probleemloos verlopen.

Met Okta kun je deze apps verenigen in één gestroomlijnd eindgebruikersportaal voor medewerkers, partners en contractanten, die vanaf elk apparaat veilig kunnen inloggen. Okta’s nieuwe Workflows-technologie automatiseert de provisioning en deprovisioning, zodat je elk team snel alle zero trust-oplossingen kunt geven dat het nodig heeft, van VPN’s, cloud, on-premise apps tot servers en API’s.

[su_row][su_column size=”1/4″]

[/su_column][su_column size=”3/4″]

eBook

Meer weten over deze tools voor remote teams? Lees dan dit ebook. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt How to Prepare Your Remote Workforce for Success direct in je mailbox.


    [/su_column][/su_row]

    Handige links

    Gecentraliseerde controle is heel goed mogelijk, zelfs wanneer teams op afstand werken: Enabling secure access for a remote workforce.

    Gratis proefversies van baanbrekende oplossingen voor werken op afstand, allemaal op één handige centrale locatie: Remote work toolkit.

    Ontdek welke apps andere bedrijven gebruiken om hun personeel te beveiligen en productief te houden: Okta’s 2020 Businesses At Work Report.

    Gerelateerde artikelen

    Kloof tussen cyberweerbaarheid in theorie en praktijk

    Kloof tussen cyberweerbaarheid in theorie en praktijk

    Er bestaat een kloof tussen de gepercipieerde cyberweerbaarheid van organisaties en de realiteit. Bovendien ontbreekt het bij 70 procent van de organisaties aan voldoende rugdekking op bestuursniveau voor noodzakelijke maatregelen. Hierop duidt onderzoek van Kyndryl en AWS.

    NIST standaardiseert kwantumveilige cryptografiemethoden

    NIST standaardiseert kwantumveilige cryptografiemethoden

    Deze maand heeft het NIST drie kwantumveilige cryptografiemethoden gestandaardiseerd voor wereldwijd gebruik. Kwantumveilige cryptografie, ook wel post-quantum cryptografie (PQC) genoemd, is nodig in een toekomst waarin kwantumcomputing zodanig toegankelijk is dat deze door kwaadwillenden gebruikt kan worden om gangbare versleuteling te ontcijferen.

    Rapport: kwart cyberaanvallen gericht op OT-systemen

    Rapport: kwart cyberaanvallen gericht op OT-systemen

    Ofschoon bedrijven met OT vorderingen maken op het gebied van cybervolwassenheid, hebben ze met een snel groeiende hoeveelheid aanvallen te maken. Bijna een kwart van alle cyberaanvallen is nu op OT-ststemen gericht.