Bereid je remote workforce voor op succes

Okta

28 februari 2022

Over de hele wereld staan organisaties onder grote druk om hun afhankelijkheid van gedistribueerde, externe teams snel uit te breiden. Maar opschalen van deze mogelijkheden is niet eenvoudig: uitdagingen op het gebied van toegang, apparatuur, communicatie en samenwerking dienen zich aan, en er ontstaan nieuwe zorgen over de beveiliging en compliance.

Softwareoplossingen kunnen een uitkomst bieden, maar welke software kies je? En hoe kun je nieuwe oplossingen naadloos integreren, zodat teams snel toegang krijgen tot wat ze nodig hebben, zonder bedrijfsmiddelen bloot te stellen aan bedreigingen?

Om medewerkers op afstand efficiënt te laten werken, moeten ze beschikken over een uitgebreide reeks applicaties voor remote work, en hun authenticatie moet veilig en probleemloos verlopen.

Met Okta kun je deze apps verenigen in één gestroomlijnd eindgebruikersportaal voor medewerkers, partners en contractanten, die vanaf elk apparaat veilig kunnen inloggen. Okta’s nieuwe Workflows-technologie automatiseert de provisioning en deprovisioning, zodat je elk team snel alle zero trust-oplossingen kunt geven dat het nodig heeft, van VPN’s, cloud, on-premise apps tot servers en API’s.

[su_row][su_column size=”1/4″]

[/su_column][su_column size=”3/4″]

eBook

Meer weten over deze tools voor remote teams? Lees dan dit ebook. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt How to Prepare Your Remote Workforce for Success direct in je mailbox.


  [/su_column][/su_row]

  Handige links

  Gecentraliseerde controle is heel goed mogelijk, zelfs wanneer teams op afstand werken: Enabling secure access for a remote workforce.

  Gratis proefversies van baanbrekende oplossingen voor werken op afstand, allemaal op één handige centrale locatie: Remote work toolkit.

  Ontdek welke apps andere bedrijven gebruiken om hun personeel te beveiligen en productief te houden: Okta’s 2020 Businesses At Work Report.

  Gerelateerde artikelen

  De werkelijke kosten van downtime

  De werkelijke kosten van downtime

  Wat gebeurt er als een grote organisatie te maken krijgt met DDoS-aanvallen, softwarestoringen of zelfs een bedrijfsbrede hack? Hoewel de directe kosten van ongeplande downtime gemakkelijk zichtbaar zijn, moeten organisaties de indirecte of verborgen kosten van digitale storingen niet onderschatten.

  Jeroen Schipper (Gemeente Den Haag) is 
CISO of the Year 2024

  Jeroen Schipper (Gemeente Den Haag) is 
CISO of the Year 2024

  Jeroen Schipper, CISO bij de Gemeente Den Haag, heeft gisteravond de CISO of the Year 2024 Award gewonnen. Hij dankt de prijs aan zijn transformationele rol en zijn holistische en inclusieve benadering van cybersecurity. Ook zijn bijdragen aan de professionalisering van het CISO-vak en zijn rol als actieve vertegenwoordiger van de stad Den Haag op cybersecurity-gebied zijn meegewogen.

  Zero trust: hoe maak ik het concreet?

  Zero trust: hoe maak ik het concreet?

  Jaarlijks zijn er tal van onderzoek- en adviesbureaus met allerlei overzichten van strategische trends in IT en cybersecurity. Steevast is zero trust onderdeel van deze lijstjes, met over het algemeen een toelichting in de trant van ‘vertrouw niets zomaar, maar verifieer. Maar wat moet je hier nu concreet mee als CIO, CISO of IT-manager?