Bereid je remote workforce voor op succes

Okta

28 februari 2022

Over de hele wereld staan organisaties onder grote druk om hun afhankelijkheid van gedistribueerde, externe teams snel uit te breiden. Maar opschalen van deze mogelijkheden is niet eenvoudig: uitdagingen op het gebied van toegang, apparatuur, communicatie en samenwerking dienen zich aan, en er ontstaan nieuwe zorgen over de beveiliging en compliance.

Softwareoplossingen kunnen een uitkomst bieden, maar welke software kies je? En hoe kun je nieuwe oplossingen naadloos integreren, zodat teams snel toegang krijgen tot wat ze nodig hebben, zonder bedrijfsmiddelen bloot te stellen aan bedreigingen?

Om medewerkers op afstand efficiënt te laten werken, moeten ze beschikken over een uitgebreide reeks applicaties voor remote work, en hun authenticatie moet veilig en probleemloos verlopen.

Met Okta kun je deze apps verenigen in één gestroomlijnd eindgebruikersportaal voor medewerkers, partners en contractanten, die vanaf elk apparaat veilig kunnen inloggen. Okta’s nieuwe Workflows-technologie automatiseert de provisioning en deprovisioning, zodat je elk team snel alle zero trust-oplossingen kunt geven dat het nodig heeft, van VPN’s, cloud, on-premise apps tot servers en API’s.

[su_row][su_column size=”1/4″]

[/su_column][su_column size=”3/4″]

eBook

Meer weten over deze tools voor remote teams? Lees dan dit ebook. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt How to Prepare Your Remote Workforce for Success direct in je mailbox.


  [/su_column][/su_row]

  Handige links

  Gecentraliseerde controle is heel goed mogelijk, zelfs wanneer teams op afstand werken: Enabling secure access for a remote workforce.

  Gratis proefversies van baanbrekende oplossingen voor werken op afstand, allemaal op één handige centrale locatie: Remote work toolkit.

  Ontdek welke apps andere bedrijven gebruiken om hun personeel te beveiligen en productief te houden: Okta’s 2020 Businesses At Work Report.

  Gerelateerde artikelen

  De CISO als alleskunner?

  De CISO als alleskunner?

  Chief Information Security Officer – klinkt geweldig, maar is het dat ook? Klinkt als een geweldige positie, als alles goed gaat… Maar wat nu als een organisatie te maken krijgt met een grootschalig cyberincident? In tegenstelling tot andere senior posities kan het voor de CISO vrij snel persoonlijke gevolgen hebben: “Jij zou er toch voor zorgen? Ik dacht dat we een goede CISO hadden?!”

  ‘Guy Fawkes’ en de digitale rebellie

  ‘Guy Fawkes’ en de digitale rebellie

  Het masker met de tronie van Guy Fawkes staat voor een complex web van historische en hedendaagse betekenissen – en een dunne lijn tussen goed en kwaad. Hoe is dit zo gekomen? Kan het ook als inspiratie dienen? CISO Dimitri van Zantvliet denkt van wel.