Bereid je remote workforce voor op succes

Okta

28 februari 2022

Over de hele wereld staan organisaties onder grote druk om hun afhankelijkheid van gedistribueerde, externe teams snel uit te breiden. Maar opschalen van deze mogelijkheden is niet eenvoudig: uitdagingen op het gebied van toegang, apparatuur, communicatie en samenwerking dienen zich aan, en er ontstaan nieuwe zorgen over de beveiliging en compliance.

Softwareoplossingen kunnen een uitkomst bieden, maar welke software kies je? En hoe kun je nieuwe oplossingen naadloos integreren, zodat teams snel toegang krijgen tot wat ze nodig hebben, zonder bedrijfsmiddelen bloot te stellen aan bedreigingen?

Om medewerkers op afstand efficiënt te laten werken, moeten ze beschikken over een uitgebreide reeks applicaties voor remote work, en hun authenticatie moet veilig en probleemloos verlopen.

Met Okta kun je deze apps verenigen in één gestroomlijnd eindgebruikersportaal voor medewerkers, partners en contractanten, die vanaf elk apparaat veilig kunnen inloggen. Okta’s nieuwe Workflows-technologie automatiseert de provisioning en deprovisioning, zodat je elk team snel alle zero trust-oplossingen kunt geven dat het nodig heeft, van VPN’s, cloud, on-premise apps tot servers en API’s.

[su_row][su_column size=”1/4″]

[/su_column][su_column size=”3/4″]

eBook

Meer weten over deze tools voor remote teams? Lees dan dit ebook. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt How to Prepare Your Remote Workforce for Success direct in je mailbox.


  [/su_column][/su_row]

  Handige links

  Gecentraliseerde controle is heel goed mogelijk, zelfs wanneer teams op afstand werken: Enabling secure access for a remote workforce.

  Gratis proefversies van baanbrekende oplossingen voor werken op afstand, allemaal op één handige centrale locatie: Remote work toolkit.

  Ontdek welke apps andere bedrijven gebruiken om hun personeel te beveiligen en productief te houden: Okta’s 2020 Businesses At Work Report.

  Gerelateerde artikelen

  Risico’s in de supply chain: een hoofdpijndossier voor de moderne CIO?

  Risico’s in de supply chain: een hoofdpijndossier voor de moderne CIO?

  De risico’s beperken in de samenwerking met derde partijen is een hele klus, maar ook essentieel. Er staat te veel op het spel: inkomsten en de reputatie van de eigen organisatie, en het vertrouwen van de klant. Bovendien riskeren bestuurders van Nederlandse bedrijven die hun IT niet op orde hebben vanaf dit jaar forse boetes.

  Performance ondanks security

  Performance ondanks security

  Security staat nog wel eens op gespannen voet met een goede gebruikerservaring. Maar dat hoeft niet zo te zijn. CISO Sándor Incze van CM.com, specialist in conversational software, vertelt hoe hij zijn organisatie veilig houdt en klanten – waaronder organisators van grote evenementen – tevreden.

  Bescherming van alle applicaties in elke omgeving

  Bescherming van alle applicaties in elke omgeving

  Honderden of duizenden applicaties in private datacenters, de cloud én op de edge. Eerder norm dan uitzondering bij grote organisaties. De applicaties moeten echter steeds vaker zowel met hun gebruikers als onderling kunnen communiceren. Al deze verbindingen zorgen voor een enorm aanvalsoppervlak. Een consistente beveiliging bieden is dus gecompliceerd.

  ‘Zero trust helpt de business versnellen’

  ‘Zero trust helpt de business versnellen’

  Is een zero trust security-architectuur een mythe of een essentiële driver van digitale transformaties? Dat was de centrale vraag tijdens een aan het begrip gewijde bijeenkomst van CISO’s en andere direct betrokkenen in het Amsterdamse Bimhuis. Een evenement op initiatief van Zscaler en ICT Media, dat vooral in het teken stond van kennisdeling.