Bereid je remote workforce voor op succes

Okta

28 februari 2022

Over de hele wereld staan organisaties onder grote druk om hun afhankelijkheid van gedistribueerde, externe teams snel uit te breiden. Maar opschalen van deze mogelijkheden is niet eenvoudig: uitdagingen op het gebied van toegang, apparatuur, communicatie en samenwerking dienen zich aan, en er ontstaan nieuwe zorgen over de beveiliging en compliance.

Softwareoplossingen kunnen een uitkomst bieden, maar welke software kies je? En hoe kun je nieuwe oplossingen naadloos integreren, zodat teams snel toegang krijgen tot wat ze nodig hebben, zonder bedrijfsmiddelen bloot te stellen aan bedreigingen?

Om medewerkers op afstand efficiënt te laten werken, moeten ze beschikken over een uitgebreide reeks applicaties voor remote work, en hun authenticatie moet veilig en probleemloos verlopen.

Met Okta kun je deze apps verenigen in één gestroomlijnd eindgebruikersportaal voor medewerkers, partners en contractanten, die vanaf elk apparaat veilig kunnen inloggen. Okta’s nieuwe Workflows-technologie automatiseert de provisioning en deprovisioning, zodat je elk team snel alle zero trust-oplossingen kunt geven dat het nodig heeft, van VPN’s, cloud, on-premise apps tot servers en API’s.

[su_row][su_column size=”1/4″]

[/su_column][su_column size=”3/4″]

eBook

Meer weten over deze tools voor remote teams? Lees dan dit ebook. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt How to Prepare Your Remote Workforce for Success direct in je mailbox.


  [/su_column][/su_row]

  Handige links

  Gecentraliseerde controle is heel goed mogelijk, zelfs wanneer teams op afstand werken: Enabling secure access for a remote workforce.

  Gratis proefversies van baanbrekende oplossingen voor werken op afstand, allemaal op één handige centrale locatie: Remote work toolkit.

  Ontdek welke apps andere bedrijven gebruiken om hun personeel te beveiligen en productief te houden: Okta’s 2020 Businesses At Work Report.

  Gerelateerde artikelen

  Security.txt verplicht voor overheidsorganisaties

  Security.txt verplicht voor overheidsorganisaties

  Onlangs is de internetstandaard security.txt toegevoegd aan de ‘Pas toe of leg uit’-lijst van Forum Standaardisatie. De standaard beschrijft een tekstbestand waarmee organisaties contactinformatie kunnen publiceren op hun webserver, zodat ze kwetsbaarheden sneller kunnen verhelpen.

  Driekwart OT-bedrijven had vorig jaar minstens 1 beveiligingsincident

  Driekwart OT-bedrijven had vorig jaar minstens 1 beveiligingsincident

  Operationele technologie is steeds vaker doelwit van criminelen. Dit was bij driekwart van alle organisaties met OT-omgevingen het afgelopen jaar het geval. Toch is het aantal bedrijven dat geen slachtoffer werd van een inbreuk toegenomen, van 6 procent in 2022 tot 25 procent in 2023.

  Cybersecurity en artificial intelligence: moet je bang zijn?

  Cybersecurity en artificial intelligence: moet je bang zijn?

  Ontwikkelingen in cybersecurity door betere wet- en regelgeving, dreigingsinformatie, processen en technologie volgen elkaar in rap tempo op en organisaties zijn daardoor beter – en sneller – in staat aanvallen te detecteren. Toch lijken we hier het afgelopen jaar juist banger voor te zijn geworden.