Terugkijken: Waardecreatie door verbeterde partnering binnen ecosystemen

Redactie

29 juni 2021

Vraag het wachtwoord aan om deze sessie te bekijken:

  .

  Hylke Sprangers, CIO en CTO en eigenaar van consultancybureau Mount Holland, gaat in op de verbetering van de partnerschappen binnen ecosystemen in de praktijk en hoe je daarmee waarde creëert. Hij deelt case studies van de modellen die de KNVB en Air Miles hanteren.

  Aansluitend deelt Erik Beulen van TIAS Business School de eerste resultaten van zijn vierde studie onder high performance digital organisations (HPDO’s) over partnering-strategieën en hun bijdrage aan waardecreatie. De uitkomsten van deze studie zullen later dit jaar verschijnen in een paper.

  Opereer je op C-niveau en heb je technologie en innovatie in je portefeuille? Dan kun je bovendien nog aan de research van Erik Beulen bijdragen door te participeren in de bijbehorende survey:

  [su_button url=”https://www.surveymonkey.com/r/?sm=mSmgCuw_2FyCtoSQxUkXP_2FUQ_3D_3D” target=”blank” style=”flat” background=”#3286ce” color=”#ffffff” size=”6″ radius=”5″]Participeer in de survey[/su_button]

   

  Gerelateerde artikelen

  ‘Mentale shift nodig bij IT-leveranciers’

  ‘Mentale shift nodig bij IT-leveranciers’

  IT-leveranciers moeten zich opmaken voor een veranderende relatie met organisaties aan de klantzijde. CIO’s, businessleiders en besturen willen vooral snel en flexibel nieuwe waardeproposities kunnen ontwikkelen. Dat stelt andere eisen aan hun mensen, processen, IT en dus ook technologiepartners.

  2021: HPDO Paper: Value creation by improved ecosystem partnering

  2021: HPDO Paper: Value creation by improved ecosystem partnering

  Succesvolle partnering binnen een ecosysteem moet voldoen aan een aantal belangrijke voorwaarden. Onderzoek naar volwassenheid van partnering binnen ecosystemen door Erik Beulen van Tilburg University / TIAS Business School laat zien dat organisaties inzien dat er ruimte is voor verbetering.

  HPDO-sessie: Waardecreatie door verbeterde partnering binnen ecosystemen

  HPDO-sessie: Waardecreatie door verbeterde partnering binnen ecosystemen

  Digitale transformatie houdt nooit op. High-performance digital organisations weten dit als geen ander. Op 20 april organiseert ICT Media samen met Erik Beulen van Tilburg University/TIAS Business School een kick-off meeting waarin hij kort zijn onderzoek van dit jaar toelicht en om feedback vraagt van de aanwezige CxO’s. Twee zwaargewichten uit de CIO community zullen hun ervaringen delen.

  Terugkijken: HPDO Reversed Retrospective session

  Terugkijken: HPDO Reversed Retrospective session

  Het HPDO-programma loopt nu bijna drie jaar en ondersteunt organisaties op hun weg naar digitale volwassenheid. Tijdens een virtuele sessie op 11 maart blikten mede-initiatiefnemers Erik Beulen en Rob Beijleveld terug en keken ze vooruit, bijgestaan door René Steenvoorden, Perry van der Weyden, Hylke Sprangers, Daniel Gebler, Svend Lassen, Saskia Smeele en Frauke Wessel.