4 CxO’s over hun rol, purpose en de bijdrage van technologie

Redactie

28 januari 2021

Vraag je wachtwoord aan om de video te bekijken:

  In deze sessie van het Digital transformation & leadership programma zijn CxO’s Corné Mulders (UMC Utrecht), Eric Overvoorde (Royal Haskoning), Aart Rupert (Damen Shipyards) en Jeannette Homan (PSO Management) te gast om te praten over purpose in hun organisatie en hun rol in de digitale transformatie. Ze gaan ook in op de rol van technologie, van processen en van data in het succes van digitale transformatie. Michael Maas (ServiceNow) en Eric Wesselman (KPMG) schetsen de context waarbinnen succesvolle digitale transformaties zich ontwikkelen.

  Gerelateerde artikelen

  Bas Verkaik (ELEO) meest innovatieve leider van Nederland

  Bas Verkaik (ELEO) meest innovatieve leider van Nederland

  Bas Verkaik, oprichter van ELEO, is winnaar van een CIO Magazine Innovation Award in de categorie Meest innovatieve leider. Bovemij won als Meest innovatieve ecosysteem. Equalture ging er met de prijs vandoor bij de Meest succesvolle start-up, scale-up of challenger. Tata Consultancy Services (TCS) ontving de award voor de Meest succesvolle business-innovatie.

  Rob Visser (NN) is CIO of the Year 2022

  Rob Visser (NN) is CIO of the Year 2022

  Rob Visser, CIO van NN, is winnaar van de CIO of the Year Award 2022. Hij dankt de prijs aan zijn strategische visie op engineering, vakmanschap en klantgerichtheid – zaken die volgens hem nauw met elkaar verweven zijn.

  Dutch Design op CIODAY. Hoe dat zo?

  Dutch Design op CIODAY. Hoe dat zo?

  Het thema van CIODAY2022 is Dutch Design: een beproefde Nederlandse denk- en handelswijze om problemen en opportuniteit te adresseren. Gericht op eenvoud, samenwerking, met oog voor economie en samenleving.

  Mel Jacobs is CIO of the Year 2021

  Mel Jacobs is CIO of the Year 2021

  Mel Jacobs, CIO Private Banking and Corporate and Institutional Banking bij ABN AMRO Bank, is winnaar van de CIO of the Year Award 2021. Zij dankt de prijs aan haar grote rol in de digitale transformatie van de bank.