4 CxO’s over hun rol, purpose en de bijdrage van technologie

Redactie

28 januari 2021

Vraag je wachtwoord aan om de video te bekijken:

  In deze sessie van het Digital transformation & leadership programma zijn CxO’s Corné Mulders (UMC Utrecht), Eric Overvoorde (Royal Haskoning), Aart Rupert (Damen Shipyards) en Jeannette Homan (PSO Management) te gast om te praten over purpose in hun organisatie en hun rol in de digitale transformatie. Ze gaan ook in op de rol van technologie, van processen en van data in het succes van digitale transformatie. Michael Maas (ServiceNow) en Eric Wesselman (KPMG) schetsen de context waarbinnen succesvolle digitale transformaties zich ontwikkelen.

  Gerelateerde artikelen

  Aart Rupert (Damen) is CIO of the Year 2023

  Aart Rupert (Damen) is CIO of the Year 2023

  Aart Rupert, CDO van Damen, is winnaar van de CIO of the Year Award 2023. Hij dankt de prijs aan zijn strategische visie op digitalisering, de transformatie die hij heeft ingezet en het in de markt zetten van een nieuwe business unit (Damen Triton). CM.com won de Tech Hero Award.

  Michiel Valk (Essent): ‘Zorg dat je als IT middenin de organisatie staat’

  Michiel Valk (Essent): ‘Zorg dat je als IT middenin de organisatie staat’

  Essent is de volgende stap in de energietransitie aan het maken. De vertaalslag van de mogelijkheden die technologie biedt richting medewerkers en klanten is daarbij essentieel, net als goed luisteren naar alle stakeholders en klanten. Dit is het domein van CIO Michiel Valk, die onlangs is genomineerd voor de CIO of the Year Award.