4 CxO’s over hun rol, purpose en de bijdrage van technologie

Redactie

28 januari 2021

Vraag je wachtwoord aan om de video te bekijken:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

In deze sessie van het Digital transformation & leadership programma zijn CxO’s Corné Mulders (UMC Utrecht), Eric Overvoorde (Royal Haskoning), Aart Rupert (Damen Shipyards) en Jeannette Homan (PSO Management) te gast om te praten over purpose in hun organisatie en hun rol in de digitale transformatie. Ze gaan ook in op de rol van technologie, van processen en van data in het succes van digitale transformatie. Michael Maas (ServiceNow) en Eric Wesselman (KPMG) schetsen de context waarbinnen succesvolle digitale transformaties zich ontwikkelen.

Gerelateerde artikelen

Dutch Design op CIODAY. Hoe dat zo?

Dutch Design op CIODAY. Hoe dat zo?

Het thema van CIODAY2022 is Dutch Design: een beproefde Nederlandse denk- en handelswijze om problemen en opportuniteit te adresseren. Gericht op eenvoud, samenwerking, met oog voor economie en samenleving.

Mel Jacobs is CIO of the Year 2021

Mel Jacobs is CIO of the Year 2021

Mel Jacobs, CIO Private Banking and Corporate and Institutional Banking bij ABN AMRO Bank, is winnaar van de CIO of the Year Award 2021. Zij dankt de prijs aan haar grote rol in de digitale transformatie van de bank.

Succesfactoren voor innovatie in de zorg

Succesfactoren voor innovatie in de zorg

In de zorgsector is innovatie een belangrijk thema: het is noodzakelijk om de kwaliteit van zorg te verbeteren en ook om uitdagingen rond bedrijfsvoering op te lossen. Maar als men eenmaal besluit dat innovatie goed of zelfs noodzakelijk is, zijn er nog veel vragen te beantwoorden.