Participeer in onze nieuwe Cloud Journey survey

Redactie

13 september 2021

In samenwerking met ICT Media is Tilburg University/TIAS een onderzoek gestart naar waardecreatie door verbeterde adoptie van cloud-oplossingen. Dit onderzoek sluit aan op de eerste Cloud Journey-onderzoekspublicatie, eerder dit jaar gepubliceerd.

De resultaten zullen worden gedeeld op deze website en in wetenschappelijke tijdschriften. De geconsolideerde bevindingen zullen ook worden gepubliceerd in een onderzoeksrapport.

Amazon, Cognizant en Rackspace zijn kennispartners bij dit onderzoek.

Daarnaast zullen we meerdere webinars/rondetafelgesprekken over de eerste resultaten organiseren en daarbij feedback en inzichten van de community te verzamelen. Voor de formele lancering van het onderzoeksrapport zullen wij een rondetafelgesprek organiseren.

We stellen deelname zeer op prijs. De survey (Engelstalig) neemt ongeveer 10-15 minuten in beslag. Alle antwoorden worden anoniem verzameld en verwerkt.

[su_button url=”https://nl.surveymonkey.com/r/GJK983D” target=”blank” style=”flat” background=”#1e73be” color=”#ffffff” size=”5″ center=”no” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px “]Naar de survey[/su_button]

Gerelateerde artikelen

Navigeren door cyberbedreigingen: de opkomst van SSFN

Navigeren door cyberbedreigingen: de opkomst van SSFN

Internationale financiële instellingen die niet overstappen op SSFN zullen beperkingen ondervinden in hun mogelijkheden om transacties uit te voeren binnen Zwitserland. SSFN biedt niet alleen betere beveiligingsmaatregelen, maar ook betrouwbare en flexibele diensten cruciaal voor een consistente klantervaring.

Hoe bedrijven de transformerende kracht van de cloud ontsluiten

Hoe bedrijven de transformerende kracht van de cloud ontsluiten

Bedrijven willen investeren in geavanceerde technologieën om hun concurrentievoordeel te behouden. Dat blijkt uit PwC’s EMEA Cloud Business Survey 2023, een onderzoek onder 2.209 bedrijfs- en technische leiders van bedrijven uit verschillende sectoren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).