Participeer in onze nieuwe Cloud Journey survey

Redactie

13 september 2021

In samenwerking met ICT Media is Tilburg University/TIAS een onderzoek gestart naar waardecreatie door verbeterde adoptie van cloud-oplossingen. Dit onderzoek sluit aan op de eerste Cloud Journey-onderzoekspublicatie, eerder dit jaar gepubliceerd.

De resultaten zullen worden gedeeld op deze website en in wetenschappelijke tijdschriften. De geconsolideerde bevindingen zullen ook worden gepubliceerd in een onderzoeksrapport.

Amazon, Cognizant en Rackspace zijn kennispartners bij dit onderzoek.

Daarnaast zullen we meerdere webinars/rondetafelgesprekken over de eerste resultaten organiseren en daarbij feedback en inzichten van de community te verzamelen. Voor de formele lancering van het onderzoeksrapport zullen wij een rondetafelgesprek organiseren.

We stellen deelname zeer op prijs. De survey (Engelstalig) neemt ongeveer 10-15 minuten in beslag. Alle antwoorden worden anoniem verzameld en verwerkt.

[su_button url=”https://nl.surveymonkey.com/r/GJK983D” target=”blank” style=”flat” background=”#1e73be” color=”#ffffff” size=”5″ center=”no” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px “]Naar de survey[/su_button]

Gerelateerde artikelen

Cognizant: Cloud is cruciaal voor transformatie op schaal en snelheid

Cognizant: Cloud is cruciaal voor transformatie op schaal en snelheid

Pre-covid werd cloud vooral gepromoot als een oplossing voor kostenbesparingen en vereenvoudiging van het technologische landschap van ondernemingen. Maar naarmate de wereldeconomie weer aantrok en technologieën toegankelijker en geavanceerder werden, wendden steeds meer bedrijven zich tot de cloud om hun wendbaarheid en winstgevendheid te verhogen. Tragere, minder innovatieve bedrijven kunnen nu ver achterop raken.

Bert Stam (Rackspace Technology): ‘Enabler voor multicloud’

Bert Stam (Rackspace Technology): ‘Enabler voor multicloud’

Het van oorsprong Amerikaanse Rackspace Technology faciliteert de migratie naar multicloud voor organisaties. Het bedrijf kan een variëteit aan services en oplossingen op schaal leveren en die wereldwijd ondersteunen. “In die zin zijn we wel anders dan een lokale partij”, zegt Bert Stam, general manager voor noord-Europa.

Paper: De significantie van cloud maturity voor waardecreatie

Paper: De significantie van cloud maturity voor waardecreatie

Sinds onze laatste whitepaper over cloud adoptie van tweeëneenhalf jaar geleden, hebben vele organisaties behoorlijke vooruitgang weten te boeken. Toch zijn er nog vele terreinen waarop bedrijven flinke stappen kunnen zetten, zo blijkt uit nieuw onderzoek door Erik Beulen (TIAS School for Business and Society).