Terugkijken: CIODAY Post Conference

Redactie

26 maart 2021

Naar aanleiding van de laatste CIODAY in november organiseerden we op 15 maart een virtuele terugblik op de geleerde lessen in 2021.

Met Teun van der Vorm, CIO van DPG, Marc Schuuring, managing director en senior partner bij BCG, Erik Beulen, hoogleraar aan Tilburg University en TIAS Business School, Daniel Gebler, CTO van Picnic, Karina Kuperus, partner bij KPMG, Aart Rupert, CIO van Damen Shipyards, Vladimir Cibic, CIO van KPN, Jonathan Allen, director Enterprise Strategy bij AWS, Thomas Blood, Digital Innovation Leader EMEA bij AWS en Arthur Govaert, voorzitter CIO Platform Nederland en CIO van het Radboudumc.

Gerelateerde artikelen

Hoe meet je de voortgang van een security awareness programma?

Hoe meet je de voortgang van een security awareness programma?

Steeds meer bedrijven zetten niet alleen technologie in om cyberaanvallen zoveel mogelijk af te wenden, maar focussen ook op de menselijke factor in cybersecurity. Met recht. Een onderzoek van Stanford University en cybersecurityfirma Tessian uit 2020 wijst uit dat...

Leiderschapslessen uit wereldwijde ontwrichting

Leiderschapslessen uit wereldwijde ontwrichting

Het ontbreekt de laatste tijd niet aan wereldwijde, onvoorspelbare en ontwrichtende gebeurtenissen. Deze hebben hun invloed op de zakelijke wereld, en dit heeft weer zijn gevolgen voor zakelijk leiderschap. Welke lessen kunnen we hieruit trekken?

‘Handvatten voor exponentiële innovatie’

‘Handvatten voor exponentiële innovatie’

Incrementele verandering is niet genoeg om bij te blijven in een veranderende wereld waarin technologie zich exponentieel ontwikkelt. Bedrijven moeten werken aan de capaciteit om te kunnen inspelen op steeds weer nieuwe technologie- en businesskansen. Tijdens het...

Thomas Bunnik (Whoppah) meest innovatieve leider van Nederland

Thomas Bunnik (Whoppah) meest innovatieve leider van Nederland

Thomas Bunnik, oprichter en CEO van Whoppah, is winnaar van de Innovation Award in de categorie Meest innovatieve leider. Santeon won de award voor het Meest innovatieve ecosysteem. TestGorrilla ging er met de prijs vandoor in de categorie Meest succesvolle startup, scaleup of challenger en Lensor, onderdeel van Pon Holdings, ontving de eerste award in een nieuwe categorie Meest succesvolle business-innovatie.