Waarom Renault zijn dealership management system naar de cloud verhuisde

ICTM_Admin_ITEX

14 december 2021

Renault Group zocht naar een innovatieve en betrouwbare infrastructuur voor de hosting van zijn dealership management system. Een complex systeem voor hun onafhankelijke dealers in heel Europa. Het systeem was voorheen gebaseerd op de IBM Power-oplossing, maar hun doel was het vinden van flexibiliteit en kostenbesparing. Bekijk de video waar Renault zelf vertelt hoe PowerCloud een concurrentievoordeel kan bieden.

Gerelateerde artikelen

Zuiver drinkwater met blockchain innovatie

Zuiver drinkwater met blockchain innovatie

Samen met Fujitsu heeft het bedrijf Botanical Water Technologies (BWT) als doel om in 2025 100 miljoen mensen in de meest kwetsbare gebieden ter wereld van zuiver drinkwater te voorzien. Een sleutelelement hierin is een op blockchaintechnologie gebouwd platform dat transparantie en traceerbaarheid mogelijk maakt. Dit platform is een voorbeeld van hoe het mogelijk is te innoveren én op te schalen met duurzaamheid als thema.

‘Experience level’ overbrugt kloof tussen gebruiker en IT

‘Experience level’ overbrugt kloof tussen gebruiker en IT

Experience Level Agreements bestaan uit een reeks meetinstrumenten die tot doel heeft de gebruikerservaring over de hele linie te meten, voor alle IT-services die medewerkers gebruiken, bijna in real-time, als IT-resultaten en -uitkomsten als een functie.

Ontdek de sociale aspecten van workforce management

Ontdek de sociale aspecten van workforce management

Met workforce management kan jouw organisatie inspelen op de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Daarnaast veranderen maatschappelijke en organisatorische ontwikkelingen snel. Workforce management bevat verschillende sociale aspecten. Hierdoor kunnen medewerkers altijd specifieke informatie delen over de ingeplande dienst en blijven medewerkers altijd op de hoogte bij eventuele updates.