Revolutioneren van stedelijke ontwikkeling met digitaal data-ecosysteem

Levi9

11 april 2024

Future Insight creëert innovatieve digitale oplossingen voor stadsplanning en -ontwikkeling. De oprichters wilden echter meer doen om de zgn. Slimme Steden (Smart Cities) wereldwijd te bevorderen door toegang te bieden tot veilige en eerlijk verkregen gegevens. Zij hadden een visie, maar het ontbrak hen aan de technische deskundigheid en organisatorische processen om ze te verwezenlijken. Dus zochten ze een partner die de kritische gegevens en ontwikkelvaardigheden kon bijdragen aan hun projecten, en hen kon helpen om op een strategischer en meer proces-gestuurde manier te werken.

Door een samenwerking aan te gaan met Levi9 heeft Future Insight onmiddellijk toegang gekregen tot wezenlijke deskundigheid bij productontwikkeling en de bundeling van gegevens. Onze technische teams kwamen met oplossingen voor twee doelstellingen: het ondersteunen en verbeteren van de huidige digitale tools van Future Insight en het ontwikkelen van een totaal nieuw, revolutionair platform. Er was echter een stap die cruciaal was voor het slagen van beide doelen – de reorganisatie van de activiteiten van Future Insight, met een focus op organisatorische duurzaamheid op de lange termijn.

Deskundigen van Levi9 begeleidden Future Insight bij het opschalen van hun visie en het ontwikkelen van een gericht stappenplan om een Open Urban platform van wereldklasse te leveren, dat de naam Clearly Hub kreeg. Dit platform benut de kracht van vooruitstrevende AI, waaronder digital twins, in een beveiligd, op schaal aan te passen en flexibel digitaal ecosysteem. Het stelt overheden, organisaties en zelfs burgers in staat om slimme applicaties te creëren, die meer toegankelijkheid, duurzaamheid, gezondheid en inclusie in de stedelijke omgeving kunnen zorgen.

De resultaten hebben de onderneming van Future Insight een enorme impuls gegeven. Er wordt nu een beter georganiseerde en efficiëntere werkwijze gehanteerd, waardoor de medewerkers in staat zijn effectief op te schalen en hun producten te ondersteunen. Het nieuwe platform dat wij hebben ontwikkeld geeft hen niet alleen meer mogelijkheden voor het databeheer, maar ook een plaats in de voorhoede van de digitale transformatie bij stadsplanning, met als doel een duurzaam, digitaal ecosysteem op basis van open standaarden te creëren.

“Ik kan Levi9 aan ieder bedrijf aanbevelen dat wil werken met buitengewoon professionele softwareontwikkelaars. Uiteraard kun je zelf mensen aannemen, maar het is best lastig om te zorgen dat die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën, en dat je altijd de juiste hoeveelheid personeel hebt om een project uit te voeren. Met Levi9, kun je de teams uitbreiden, of juist weer kleiner maken, naar gelang je behoefte. Je kunt vertrouwen op hun technologische deskundigheid en hun motivatie om kwalitatief goed werk te leveren.”

Bas Hoorn, Oprichter & Commercieel Directeur van Future Insight

Voor meer informatie: futureinsight.nl of levi9.com

 

Gerelateerde artikelen

AI-nstein of Einstein?

AI-nstein of Einstein?

Tijdens Salesforce World Tour Amsterdam 2024 liet Salesforce zien wat de toekomst is van AI, en welke onbegrensde mogelijkheden bedrijven hebben op dit gebied.

Jouw reis naar een intelligente fabriek begint met data en apps

Jouw reis naar een intelligente fabriek begint met data en apps

De wereld van productie verandert. Een intelligente fabriek is de toekomst. Deze fabrieken zijn flexibel en bewaken tegelijkertijd de kwaliteit. Data en apps spelen hierbij een hoofdrol. Het samenvoegen van de operatie met IT kan leiden tot verbeterde efficiency, lagere kosten en een beter inzicht. Maar hoe realiseer je dit precies?

Oracle Cloud in de publieke sector (en daarbuiten): strategische overeenkomsten onderstrepen toewijding aan digitale innovatie en optimale veiligheid

Oracle Cloud in de publieke sector (en daarbuiten): strategische overeenkomsten onderstrepen toewijding aan digitale innovatie en optimale veiligheid

Oracle versterkt zijn rol in de digitale transformatie van de publieke sector met twee strategische overeenkomsten. De vernieuwde deal met de Rijksoverheid benadrukt Oracle’s toewijding aan digitale efficiëntie en innovatie. Ook heeft de Europese Commissie Oracle Cloud Infrastructure gekozen, wat getuigt van het vertrouwen in Oracle’s technologische kracht.