Breng de flexibiliteit van cloud naar je on-premise omgeving

De huidige wereldwijde pandemie zorgt niet alleen voor een economische en gezondheidscrisis, maar heeft ook ons persoonlijk én professioneel leven flink veranderd. CIO’s worden meer dan ooit uitgedaagd om de juiste digitale oplossingen op de juiste plaats in te zetten.

Om aan de meest recente uitdagingen te kunnen blijven voldoen, is agility het sleutelwoord. Wie snel wil inspelen op de vraag van de consument, heeft behoefte aan een flexibele IT-infrastructuur. Het is met name belangrijk om, op basis van de marktbehoeften, snel resources op- en af te kunnen schalen.

Met HPE GreenLake slagen CIO’s erin om de flexibiliteit van cloud naar hun on-premise omgeving te vertalen, mét behoud van controle en veiligheid. Anders gezegd: ze nemen hun fysieke infrastructuur als een dienst af, compleet met aanvullende services.

HPE GreenLake in een notendop

   • Centralisatie: alle activiteiten en inzichten eenvoudig raadplegen via een intuïtief platform
   • Flexibiliteit: flexibel op- en afschalen op basis van veranderende behoeften
   • Lagere TCO: geen grote kapitaalinvesteringen dankzij een pay-per-use-model
   • Wendbaarheid: steeds voldoende capaciteit om in te spelen op de marktbehoeften
   • Ontzorging: het beheer van uw cloudomgeving wordt eenvoudiger, dus uw productiviteit neemt toe

Het OPEX-kostenmodel van HPE GreenLake helpt organisaties om grote kapitaalinvesteringen en overprovisioning te vermijden. Dankzij een pay-per-use-formule kunnen organisaties hun IT-uitgaven beter afstemmen op de business. Ze betalen dus maandelijks enkel voor wat ze verbruiken en genieten zo van de financiële flexibiliteit die ze nu meer dan ooit nodig hebben.

De meerwaarde van HPE GreenLake kwam ook naar voren in de sessie ‘CIO vision’ van HPE rond digitale transformatie. In een inspirerend e-Book bundelen we de belangrijkste inzichten uit de presentatie. Denk maar aan:

 • De schaalbare cloudervaring als één van de doelstellingen uit de datastrategie van de Europese Commissie
 • De wendbaarheid en eenvoud van cloud als topic bovenaan de wish list van organisaties gevolgd door de controle en flexibiliteit van een hybride model
 • Consumption based modellen als voorkeur in een hybride omgeving

[su_row][su_column size=”1/4″]

[/su_column][su_column size=”3/4″]

Ebook

Benieuwd? Laat je gegevens achter, download het e-Book via onderstaande button en laat je inspireren door de zes inzichten uit de HPE-presentatie CIO vision.

  .

  [/su_column][/su_row]

  Gerelateerde artikelen

  Hoe data wél werkt voor zorgpersoneel

  Hoe data wél werkt voor zorgpersoneel

  Dat technologie in de zorg nodig is, onderkent iedereen. De vraag is: hoe maak je de juiste keuzes? Dat blijkt een hele uitdaging. Je verdwaalt gemakkelijk in het oerwoud van zorgdigitalisering, sensortechnologie en gegevensuitwisseling. Scherpe keuzes en een verandering in denken en doen zijn nodig.

  API management: duur en onnodig?

  API management: duur en onnodig?

  Slechts vijftig procent van de API’s zal in 2025 fatsoenlijk beheerd worden. API’s waarmee je applicaties en systemen openzet voor partners, klanten en andere bedrijfsonderdelen. API’s waarmee privacygevoelige gegevens en intieme details over bedrijfsprocessen mee uitgewisseld worden. Wat is het bedrijfsrisico als er iets fout gaat? Enable U helpt!

  Hoe kun je met minimale IT inspanning datagedreven ambities versnellen?

  Hoe kun je met minimale IT inspanning datagedreven ambities versnellen?

  Eén van de problemen waar IT tegenaan loopt is dat afdelingen met eigen systemen en dus eigen data werken. Dat zorgt voor veel verschillende en versnipperde datastromen en er ontstaat silovorming. Het is de taak van IT om alle data centraal beschikbaar te stellen zodat deze in samenhang geanalyseerd kan worden en daar zit vaak de crux.