Breng de flexibiliteit van cloud naar je on-premise omgeving

De huidige wereldwijde pandemie zorgt niet alleen voor een economische en gezondheidscrisis, maar heeft ook ons persoonlijk én professioneel leven flink veranderd. CIO’s worden meer dan ooit uitgedaagd om de juiste digitale oplossingen op de juiste plaats in te zetten.

Om aan de meest recente uitdagingen te kunnen blijven voldoen, is agility het sleutelwoord. Wie snel wil inspelen op de vraag van de consument, heeft behoefte aan een flexibele IT-infrastructuur. Het is met name belangrijk om, op basis van de marktbehoeften, snel resources op- en af te kunnen schalen.

Met HPE GreenLake slagen CIO’s erin om de flexibiliteit van cloud naar hun on-premise omgeving te vertalen, mét behoud van controle en veiligheid. Anders gezegd: ze nemen hun fysieke infrastructuur als een dienst af, compleet met aanvullende services.

HPE GreenLake in een notendop

   • Centralisatie: alle activiteiten en inzichten eenvoudig raadplegen via een intuïtief platform
   • Flexibiliteit: flexibel op- en afschalen op basis van veranderende behoeften
   • Lagere TCO: geen grote kapitaalinvesteringen dankzij een pay-per-use-model
   • Wendbaarheid: steeds voldoende capaciteit om in te spelen op de marktbehoeften
   • Ontzorging: het beheer van uw cloudomgeving wordt eenvoudiger, dus uw productiviteit neemt toe

Het OPEX-kostenmodel van HPE GreenLake helpt organisaties om grote kapitaalinvesteringen en overprovisioning te vermijden. Dankzij een pay-per-use-formule kunnen organisaties hun IT-uitgaven beter afstemmen op de business. Ze betalen dus maandelijks enkel voor wat ze verbruiken en genieten zo van de financiële flexibiliteit die ze nu meer dan ooit nodig hebben.

De meerwaarde van HPE GreenLake kwam ook naar voren in de sessie ‘CIO vision’ van HPE rond digitale transformatie. In een inspirerend e-Book bundelen we de belangrijkste inzichten uit de presentatie. Denk maar aan:

 • De schaalbare cloudervaring als één van de doelstellingen uit de datastrategie van de Europese Commissie
 • De wendbaarheid en eenvoud van cloud als topic bovenaan de wish list van organisaties gevolgd door de controle en flexibiliteit van een hybride model
 • Consumption based modellen als voorkeur in een hybride omgeving

[su_row][su_column size=”1/4″]

[/su_column][su_column size=”3/4″]

Ebook

Benieuwd? Laat je gegevens achter, download het e-Book via onderstaande button en laat je inspireren door de zes inzichten uit de HPE-presentatie CIO vision.

  .

  [/su_column][/su_row]

  Gerelateerde artikelen

  Gestroomlijnde bedrijfsprocessen dankzij integratieplatform

  Gestroomlijnde bedrijfsprocessen dankzij integratieplatform

  Software voor HR, financiële processen en product information management… het aantal applicaties en systemen binnen een organisatie neemt al snel toe. En hoe groter de organisatie, hoe complexer het IT-landschap. In een best-of-breed landschap is een integratieplatform onmisbaar om overzicht te creëren en bedrijfsprocessen vlekkeloos te laten functioneren.

  De belangrijkste securitytrends in het integratievak

  De belangrijkste securitytrends in het integratievak

  In dit trendrapport wordt ingezoomd op de trends op het gebied van security, wat de rol is van API’s en API Gateways bij het verhogen van de digitale veiligheid van een organisatie en hoe Enable U hieraan bijdraagt. We geven je het inzicht en de kennis om veilig en verantwoord met integraties om te gaan.

  De toekomst van werken is meer dan de hybride werkplek

  De toekomst van werken is meer dan de hybride werkplek

  In Nederland is het hybride werken niet meer weg te denken, terwijl elders in de wereld hier nog volop discussie over is. Ongeacht de uitkomst, als organisatie moet je een visie ontwikkelen over hoe de toekomst van werk eruit ziet. Vervolgens ontwikkel je een roadmap waarin je uiteenzet welke technologieën je daarbij nodig hebt.