Breng de flexibiliteit van cloud naar je on-premise omgeving

De huidige wereldwijde pandemie zorgt niet alleen voor een economische en gezondheidscrisis, maar heeft ook ons persoonlijk én professioneel leven flink veranderd. CIO’s worden meer dan ooit uitgedaagd om de juiste digitale oplossingen op de juiste plaats in te zetten.

Om aan de meest recente uitdagingen te kunnen blijven voldoen, is agility het sleutelwoord. Wie snel wil inspelen op de vraag van de consument, heeft behoefte aan een flexibele IT-infrastructuur. Het is met name belangrijk om, op basis van de marktbehoeften, snel resources op- en af te kunnen schalen.

Met HPE GreenLake slagen CIO’s erin om de flexibiliteit van cloud naar hun on-premise omgeving te vertalen, mét behoud van controle en veiligheid. Anders gezegd: ze nemen hun fysieke infrastructuur als een dienst af, compleet met aanvullende services.

HPE GreenLake in een notendop

   • Centralisatie: alle activiteiten en inzichten eenvoudig raadplegen via een intuïtief platform
   • Flexibiliteit: flexibel op- en afschalen op basis van veranderende behoeften
   • Lagere TCO: geen grote kapitaalinvesteringen dankzij een pay-per-use-model
   • Wendbaarheid: steeds voldoende capaciteit om in te spelen op de marktbehoeften
   • Ontzorging: het beheer van uw cloudomgeving wordt eenvoudiger, dus uw productiviteit neemt toe

Het OPEX-kostenmodel van HPE GreenLake helpt organisaties om grote kapitaalinvesteringen en overprovisioning te vermijden. Dankzij een pay-per-use-formule kunnen organisaties hun IT-uitgaven beter afstemmen op de business. Ze betalen dus maandelijks enkel voor wat ze verbruiken en genieten zo van de financiële flexibiliteit die ze nu meer dan ooit nodig hebben.

De meerwaarde van HPE GreenLake kwam ook naar voren in de sessie ‘CIO vision’ van HPE rond digitale transformatie. In een inspirerend e-Book bundelen we de belangrijkste inzichten uit de presentatie. Denk maar aan:

 • De schaalbare cloudervaring als één van de doelstellingen uit de datastrategie van de Europese Commissie
 • De wendbaarheid en eenvoud van cloud als topic bovenaan de wish list van organisaties gevolgd door de controle en flexibiliteit van een hybride model
 • Consumption based modellen als voorkeur in een hybride omgeving

[su_row][su_column size=”1/4″]

[/su_column][su_column size=”3/4″]

Ebook

Benieuwd? Laat je gegevens achter, download het e-Book via onderstaande button en laat je inspireren door de zes inzichten uit de HPE-presentatie CIO vision.

  .

  [/su_column][/su_row]

  Gerelateerde artikelen

  Revolutioneren van stedelijke ontwikkeling met digitaal data-ecosysteem

  Revolutioneren van stedelijke ontwikkeling met digitaal data-ecosysteem

  Future Insight creëert innovatieve digitale oplossingen voor stadsplanning en -ontwikkeling. Het bedrijf wilde echter meer doen om smart cities te bevorderen door toegang te bieden tot veilige en eerlijk verkregen gegevens. Via Levi9 heeft Future Insight toegang gekregen tot deskundigheid bij productontwikkeling en de bundeling van gegevens.

  Jouw reis naar een intelligente fabriek begint met data en apps

  Jouw reis naar een intelligente fabriek begint met data en apps

  De wereld van productie verandert. Een intelligente fabriek is de toekomst. Deze fabrieken zijn flexibel en bewaken tegelijkertijd de kwaliteit. Data en apps spelen hierbij een hoofdrol. Het samenvoegen van de operatie met IT kan leiden tot verbeterde efficiency, lagere kosten en een beter inzicht. Maar hoe realiseer je dit precies?

  Oracle Cloud in de publieke sector (en daarbuiten): strategische overeenkomsten onderstrepen toewijding aan digitale innovatie en optimale veiligheid

  Oracle Cloud in de publieke sector (en daarbuiten): strategische overeenkomsten onderstrepen toewijding aan digitale innovatie en optimale veiligheid

  Oracle versterkt zijn rol in de digitale transformatie van de publieke sector met twee strategische overeenkomsten. De vernieuwde deal met de Rijksoverheid benadrukt Oracle’s toewijding aan digitale efficiëntie en innovatie. Ook heeft de Europese Commissie Oracle Cloud Infrastructure gekozen, wat getuigt van het vertrouwen in Oracle’s technologische kracht.

  De digitale transformatie van de utility operation van ENGIE

  De digitale transformatie van de utility operation van ENGIE

  ENGIE werkte samen met Digitate om vijf verschillende zakelijke uitdagingen aan te pakken. Zij startten een proces om digitale transformatie door te voeren de B2C-activiteiten. Dit leidde tot het automatiseren van serviceverzoeken, het voorkomen van €5 miljoen inkomstenverlies per dag en het verminderen van klachten van klanten met 95 procent.