Op weg naar een integrale IAM-aanpak

KPMG

9 maart 2022

Identity and Access Management (IAM) vereist een integrale aanpak. Niet alleen om de veiligheid van bedrijfsinformatie te kunnen garanderen en hackers geen kans te geven, maar ook om versneld te kunnen digitaliseren. Uit onderzoek uitgevoerd door Pb7 Research in opdracht van KPMG blijkt dat meer dan de helft van de organisaties (53%) vindt dat een integrale IAM-strategie de digitalisering van de organisatie naar een hoger plan heeft gebracht.

[su_row][su_column size=”1/4″]

[/su_column][su_column size=”3/4″]

Download de publicatie

Lees in onze whitepaper Op weg naar een integrale IAM-aanpak de belangrijkste aanbevelingen om tot een integrale en toekomstvaste IAM-strategie te komen.

  [/su_column][/su_row]

  Gerelateerde artikelen

  De CISO als alleskunner?

  De CISO als alleskunner?

  Chief Information Security Officer – klinkt geweldig, maar is het dat ook? Klinkt als een geweldige positie, als alles goed gaat… Maar wat nu als een organisatie te maken krijgt met een grootschalig cyberincident? In tegenstelling tot andere senior posities kan het voor de CISO vrij snel persoonlijke gevolgen hebben: “Jij zou er toch voor zorgen? Ik dacht dat we een goede CISO hadden?!”

  Regelgeving voor generatieve AI – wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen

  Regelgeving voor generatieve AI – wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen

  Van het boosten van productiviteit tot het navigeren door complexe regelgeving, GAI is cruciaal voor elke vooruitstrevende CIO. Duik dieper in de evolutie sinds de lancering van ChatGPT en blijf op de hoogte van wereldwijde beleidsveranderingen. Zorg dat je niet alleen meekomt, maar ook vooroploopt.