Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZTA is géén hype. Maar wat dan wel?

31 maart 2023 @ 09:00 - 13:00

Wat verstaan we eigenlijk onder een zero-trust architecture (ZTA)? Sinds Forrester het begrip in 2010 introduceerde, hebben alle security providers het principe omarmd. Bij veel grote bedrijven en organisaties duurde het toen nog bijna tien jaar voordat ze zeiden het te hebben geadopteerd.

Hoe zit dat in jouw organisatie? Wat heb je in de praktijk gedaan? Is je security-architectuur overhoop gehaald en opnieuw ingericht? En zijn de security-mensen wel consequent in de toepassing van de principes? Hoe zit dat in de rest van de organisatie? Of is zero trust meer een compliance-invuloefening?

Dit lijken misschien overbodige vragen, maar bij een korte discussie afgelopen najaar op het Zero Live event bleek dat mensen heel verschillend kunnen denken over zero trust. Zonde, want organisaties lopen hierdoor nodeloos risico.

Olav Roes, senior service owner, network security & connectivity bij Rabobank, was er relatief vroeg bij. Op 31 maart komt hij vertellen hoe Rabobank ZTA heeft geïmplementeerd en hoe hij navigeert tussen het constant veranderende security landschap en de business.

Ben je geïnteresseerd? En heeft je werk raakvlakken met cybersecurity? Meld je dan nu aan voor deze rondetafelsessie.

Ja, ik ben erbij!

Gegevens

Datum:
31 maart 2023
Tijd:
09:00 - 13:00

Locatie

Omgeving Utrecht