Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Transformeren door real-time gepersonaliseerde klantervaring

5 oktober 2023 @ 08:00 - 12:00

Tijdens een exclusieve interactieve ontbijtsessie vertelt Chief Digital & Technology Officer Jurre Mulder van Intergamma over de inzet van moderne klant- en marktgerichte technologie. Doelstelling is deelnemers (beter) op weg te helpen met hun eigen transformaties op dit terrein. De bijeenkomst is een initiatief van ICT Media en Adobe. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan.

Experience business

Een optimale realtime klantervaring staat voor veel bedrijven en bestuurders torenhoog op de prioriteitenlijst. Intergamma, het bedrijf achter toonaangevende doe-het-zelf-formules Gamma en Karwei, geeft met succes vorm aan deze ‘experience business’, waarbij een product-push plaats maakt voor het centraal stellen van klantbehoeften.

Strategische uitgangspunt is een zo volledig mogelijk klantbeeld, om mensen op basis daarvan over alle kanalen (online en fysiek) in hun journey zo goed mogelijk te ondersteunen; van inspiratie en oriëntatie, tot bezorging en support. “Door in te spelen op hun wensen en doelstellingen worden mensen loyaler”, vertelt de Intergamma-technologieleider. “Een partnership die kan leiden tot een duurzaam betere concurrentiepositie.”

Het steeds verder verfijnde klantbeeld wordt daartoe aangevuld met bijvoorbeeld de uitrol van elektronische schaplabels, met bijbehorende use-cases voor interactie zoals het op locatie kunnen herkennen van individuele consumenten. Door een goede integratie van front- en backoffice werkt Intergamma toe naar een ‘one stop shop’-propositie over meerdere kanalen, journeys (schilderen, verduurzamen, huis, tuin enzovoorts) en brands.

Meervoudige transformatie

Experience business betekent volgens Jurre Mulder een transformatie op meerdere niveaus: technologisch, business-inhoudelijk (inclusief prioriteitsstelling en het monitoren van de gecreëerde waarde) en de menselijke kant. Op al deze aspecten zal hij tijdens de bijeenkomst de interactie zoeken. Want zo komen we samen verder.

Ja, ik ben erbij!

Gegevens

Datum:
5 oktober 2023
Tijd:
08:00 - 12:00

Locatie

Amsterdam
Rosarium (Amstelpark 1, Europaboulevard)
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps