Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovation Summit & Dinnershow 2024

9 april @ 13:30 - 21:30

Technologisch gedreven innovatie is in het digitale tijdperk niet langer een doel op zichzelf, maar een middel om als individu, organisatie en samenleving vooruit te komen. Als CIO’s, CTO’s en CDO’s geven we meer dan ooit vorm aan de economische en maatschappelijke dynamiek van de toekomst. Tijdens de Innovation Summit & Dinnershow op 9 april 2024 bespreken we samen hóe we dat doen.

De Innovation Summit & Dinnershow brengt technologieleiders uit diverse sectoren samen om in een vertrouwde setting visie, kennis en ervaringen te delen. Bijvoorbeeld over het verankeren van innovatie in de kern van de bedrijfscultuur, het implementeren van nieuwe werkwijzen, omarming van baanbrekende technologieën en het geheim van een succesvolle organisatieverandering.

Na een dag vol inzichten en verkenningen – zowel plenair als tijdens de vele breakout-sessies rond specifieke thema’s – volgt een exclusief diner. Naast het betoverende entertainment worden met de uitreiking van de CIO Magazine Innovation Awards de belangrijkste innovaties van het voorbije jaar in de spotlights gezet.

Een CIO Magazine Innovation Award is een prijs voor innovatie. De CIO Magazine Innovation Awards is een initiatief van ICT Media, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT. Het idee is dat het totale Nederlandse IT-ecosysteem een collaboratieve en innovatieve mindset gaat omarmen. Lees meer over het award proces op de Innovation Summit & Dinnershow website.

Mis het niet, deze dag vol kennisdeling, inspiratie en verbinding. Reserveer nu je plaats!

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
13:30 - 21:30
Site:
https://itexecutive.nl/innovation-summit-and-dinnershow/

Locatie

Regio ‘s-Hertogenbosch
Nederland