Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe houd je een complex digitaal (data) ecosysteem veilig en de gebruikerservaring goed?

2 februari 2023 @ 09:00 - 13:00

Donderdag 2 Februari 2023 | 09.00-13.00 uur (inclusief lunch) | Rosarium Amsterdam
Hoe houd je een complex digitaal (data) ecosysteem veilig en de gebruikerservaring goed? Sándor Incze, CISO bij full-service communication provider CM.com, weet daar alles van. Hun platform, dat bedrijven als BMW, Circuit Zantvoort, Coca Cola, Cordaid, Domino’s, Mini, Takeaway.com en KWF helpt bij hun communicatie met consumenten, is dagelijks doelwit van ontelbare aanvallen en moet tegelijkertijd enorme pieken bonafide verkeer soepel kunnen opvangen.

Mensen die online bestellingen plaatsen, tickets boeken of een afspraak aanvragen voor een vaccinatie, hebben dit vaak zonder het te weten afgerond via het platform van CM.com. Dat zo’n proces soepel en veilig verloopt, betekent dat er achter de schermen hard wordt gewerkt om dit zo te houden: er zit nogal wat spanning tussen goede security en een goede gebruikerservaring.

Terwijl CM.com constant anticipeert op de capaciteit die nodig is om de vraag van zijn klanten – en dus eindgebruikers – op te vangen, houden de CISO en zijn mensen continu bedreigingen in het oog – en slaan ze deze af. Dat gaat grotendeels automatisch en met een heel arsenaal aan tools met elk hun specifieke functie. Maar menselijke interventies zijn altijd nodig, en ook bij geautomatiseerde systemen moet je steeds de afweging maken hoe je een maximaal effect kunt bereiken met minimale gevolgen voor de ervaring van consumenten en medewerkers.

Op 2 februari zal Sándor komen vertellen over zijn ervaringen, dilemma’s en geleerde lessen als CISO bij CM.com. Hij zal vertellen over de beleidskeuzes die CM.com maakt en over keuzes voor bepaalde technologie, maar ook over het belang van bedrijfsbrede, regelmatige security awareness trainingen.

Heb je een functie op C-niveau en heb je daarin te maken met cybersecurity? Kom dan naar deze interactieve rondetafelsessie in Amsterdam.

Deze sessie sluit aan op ons HSO-programma

Gegevens

Datum:
2 februari 2023
Tijd:
09:00 - 13:00

Locatie

Rosarium
Amstelpark 1, Europaboulevard
Amsterdam,