Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CIO&CDO Insights 2023

20 juni 2023 @ 12:00 - 20:30

Wat is het geheim van succesvolle digitale transformaties? Je hoort het tijdens CIO&CDO Insights!

Als CIO’s en CDO‘s hebben we te dealen met uiteenlopende belangen. We zijn verantwoordelijk voor een technologielandschap dat niet alleen robuust en efficiënt is, maar bovendien flexibel moet kunnen meebewegen met de wensen en eisen van de organisatie. Een modulaire digitale architectuur en doordachte datahuishouding vormen de basis voor omarming van alle nieuwe mogelijkheden voor waarde creatie voor business en bedrijf in de toekomst.

Tijdens CIO&CDO Insights vertellen collega-technologieleiders zelf hoe ze weerbaarheid, schaalbaarheid en adaptiviteit realiseren als onderdeel van hun langetermijn-roadmap. Het gouden pad naar succes bestaat niet – elke situatie vraagt om andere visie, werkwijzen, samenwerkingsverbanden en leiderschap. Maar de verhalen van deze leiders met proven trackrecord bieden voldoende inzicht en handvatten om ook onze eigen transformaties te versnellen.

Thema’s tijdens dit event zijn onder andere:

* End-to-End Value Journeys

* Digital Transformation

* Secure & Data

* New Technology

* New Ways of Working

* Talent Management,

* Platform Economy.

De primaire focus tijdens het evenement ligt op de rol van CIO’s, CTO’s en CDO’s, maar gezien het cross-functionele karakter zijn ook CMO’s, COO’s, CEO’s en (andere) innovatieleiders welkom.

Ja, ik ben er bij

Gegevens

Datum:
20 juni 2023
Tijd:
12:00 - 20:30
Site:
https://itexecutive.nl/ciocdo-insights/

Locatie

Green Village Nieuwegein
Blokhoeve 7
Nieuwegein, 3438 LC