Zijn jouw real-time verbindingen ook echt in real-time? 

ICTM_Admin_ITEX

24 februari 2021

Public cloud is inmiddels zo volwassen geworden en de bijbehorende services zijn zo veelzijdig, dat er geen workload is die er niet kan draaien. Sommige van deze workloads vallen in de ‘real-time’ categorie, wat betekent dat het bestaat uit menselijke interactie zoals bijvoorbeeld telefonie, gaming of video.

Marktplaatsen in bijvoorbeeld AWS of Azure bevatten verschillende oplossingen die klaar voor gebruik zijn, zoals VOIP Gateways, Session Border Controllers en Video & Audio streaming producten. Als de vertraging in een gesprek of interactie een bepaalde drempel overschrijdt, gaan gebruikers zich daaraan storen. Wordt de vertraging nog groter, dan wordt het problematisch en heeft dat zelfs invloed op de effectiviteit van de communicatie of service.

Deze whitepaper beschrijft hoe Aviatrix cloud networking oplossingen kunnen assisteren in het behouden van de hoogste netwerk performance en vergelijkbare kwaliteit van je communicatiestromen.

[su_row][su_column size=”1/4″]

[/su_column][su_column size=”3/4″]

Whitepaper

Als je hier je gegevens achterlaat, sturen we de publicatie Solutions for real-time applications direct naar je inbox.

  [/su_column][/su_row]

  Toegevoegde waarde van Aviatrix oplossingen voor real-time applicaties

  In tegenstelling tot veel traditionele netwerkaanbieders is Aviatrix geboren in de cloud. Hun producten zijn dus:

  • Volledig geintegreerd met native cloud services;
  • Ongeacht welke cloud service provider(s) je kiest.

  Het Aviatrix cloud network platform levert één gezamenlijk platform voor multi-cloud networking, ongeacht de public cloud providers die worden gebruikt. Aviatrix levert de simpliciteit en automatisatie die ondernemingen verwachten van de cloud. De prioriteit ligt daarin op de vereiste operationele zichtbaarheid en controle.

  Gerelateerde artikelen

  API management: duur en onnodig?

  API management: duur en onnodig?

  Slechts vijftig procent van de API’s zal in 2025 fatsoenlijk beheerd worden. API’s waarmee je applicaties en systemen openzet voor partners, klanten en andere bedrijfsonderdelen. API’s waarmee privacygevoelige gegevens en intieme details over bedrijfsprocessen mee uitgewisseld worden. Wat is het bedrijfsrisico als er iets fout gaat? Enable U helpt!

  Bouke Hoving (ING): De voordelen van een ‘minimal shareable bank’

  Bouke Hoving (ING): De voordelen van een ‘minimal shareable bank’

  Om snel en flexibel te kunnen inspelen op nieuwe technologische mogelijkheden is een adaptieve IT- en datahuishouding vereist. Volgens Bouke Hoving, CIO Retail Banking van ING, wordt daarmee de kloof tussen strategie en executie overbrugd. De aloude, veelal productgedreven IT-complexiteit maakt plaats voor een toekomstvaste en wereldwijd toe te passen data- en technologieomgeving.

  Hoe kun je met minimale IT inspanning datagedreven ambities versnellen?

  Hoe kun je met minimale IT inspanning datagedreven ambities versnellen?

  Eén van de problemen waar IT tegenaan loopt is dat afdelingen met eigen systemen en dus eigen data werken. Dat zorgt voor veel verschillende en versnipperde datastromen en er ontstaat silovorming. Het is de taak van IT om alle data centraal beschikbaar te stellen zodat deze in samenhang geanalyseerd kan worden en daar zit vaak de crux.

  Herpak de regie op security

  Herpak de regie op security

  Eind 2022 is de nieuwe security-richtlijn NIS2 uitgevaardigd. De lidstaten van de Europese Unie hebben nu zo’n anderhalf jaar de tijd de fors aangescherpte regels in nationale wetgeving te verankeren. Als bestuurder moet je je ervan bewust zijn dat er meer inspanningen worden verlangd.