Zijn jouw real-time verbindingen ook echt in real-time? 

ICTM_Admin_ITEX

24 februari 2021

Public cloud is inmiddels zo volwassen geworden en de bijbehorende services zijn zo veelzijdig, dat er geen workload is die er niet kan draaien. Sommige van deze workloads vallen in de ‘real-time’ categorie, wat betekent dat het bestaat uit menselijke interactie zoals bijvoorbeeld telefonie, gaming of video.

Marktplaatsen in bijvoorbeeld AWS of Azure bevatten verschillende oplossingen die klaar voor gebruik zijn, zoals VOIP Gateways, Session Border Controllers en Video & Audio streaming producten. Als de vertraging in een gesprek of interactie een bepaalde drempel overschrijdt, gaan gebruikers zich daaraan storen. Wordt de vertraging nog groter, dan wordt het problematisch en heeft dat zelfs invloed op de effectiviteit van de communicatie of service.

Deze whitepaper beschrijft hoe Aviatrix cloud networking oplossingen kunnen assisteren in het behouden van de hoogste netwerk performance en vergelijkbare kwaliteit van je communicatiestromen.

[su_row][su_column size=”1/4″]

[/su_column][su_column size=”3/4″]

Whitepaper

Als je hier je gegevens achterlaat, sturen we de publicatie Solutions for real-time applications direct naar je inbox.

  [/su_column][/su_row]

  Toegevoegde waarde van Aviatrix oplossingen voor real-time applicaties

  In tegenstelling tot veel traditionele netwerkaanbieders is Aviatrix geboren in de cloud. Hun producten zijn dus:

  • Volledig geintegreerd met native cloud services;
  • Ongeacht welke cloud service provider(s) je kiest.

  Het Aviatrix cloud network platform levert één gezamenlijk platform voor multi-cloud networking, ongeacht de public cloud providers die worden gebruikt. Aviatrix levert de simpliciteit en automatisatie die ondernemingen verwachten van de cloud. De prioriteit ligt daarin op de vereiste operationele zichtbaarheid en controle.

  Gerelateerde artikelen

  Putting the ‘real’ in real-time data

  Putting the ‘real’ in real-time data

  Stel je een platform voor dat helemaal geen verkeer ziet, vervolgens een kwartier lang drie miljoen verbindingen per seconde, waarna het terugvalt naar bijna nul. Het lijkt op een DDoS-aanval, maar het is stemverkeer voor het Eurovisie Songfestival. Het kleine, jonge bedrijf achter het platform, Once.net, had zich geen beter voorbeeld kunnen wensen om zijn capaciteiten te demonstreren.

  Oracle Cloud in de publieke sector (en daarbuiten): strategische overeenkomsten onderstrepen toewijding aan digitale innovatie en optimale veiligheid

  Oracle Cloud in de publieke sector (en daarbuiten): strategische overeenkomsten onderstrepen toewijding aan digitale innovatie en optimale veiligheid

  Oracle versterkt zijn rol in de digitale transformatie van de publieke sector met twee strategische overeenkomsten. De vernieuwde deal met de Rijksoverheid benadrukt Oracle’s toewijding aan digitale efficiëntie en innovatie. Ook heeft de Europese Commissie Oracle Cloud Infrastructure gekozen, wat getuigt van het vertrouwen in Oracle’s technologische kracht.

  De digitale transformatie van de utility operation van ENGIE

  De digitale transformatie van de utility operation van ENGIE

  ENGIE werkte samen met Digitate om vijf verschillende zakelijke uitdagingen aan te pakken. Zij startten een proces om digitale transformatie door te voeren de B2C-activiteiten. Dit leidde tot het automatiseren van serviceverzoeken, het voorkomen van €5 miljoen inkomstenverlies per dag en het verminderen van klachten van klanten met 95 procent.

  AI succesvol inzetten voor een toekomstbestendig bedrijf

  AI succesvol inzetten voor een toekomstbestendig bedrijf

  Het is belangrijk om de trends in de industrie te volgen, de concurrentie voor te blijven, toekomstbestendig te zijn en meer. Maar hoe doe je dat? Innovatie is daarin het sleutelwoord en gaat vaak hand in hand met technologie. Inmiddels raken we niet meer uitgepraat over AI en dit is hoe je het inzet voor een toekomstbestendig bedrijf.