Public cloud is inmiddels zo volwassen geworden en de bijbehorende services zijn zo veelzijdig, dat er geen workload is die er niet kan draaien. Sommige van deze workloads vallen in de ‘real-time’ categorie, wat betekent dat het bestaat uit menselijke interactie zoals bijvoorbeeld telefonie, gaming of video.

Marktplaatsen in bijvoorbeeld AWS of Azure bevatten verschillende oplossingen die klaar voor gebruik zijn, zoals VOIP Gateways, Session Border Controllers en Video & Audio streaming producten. Als de vertraging in een gesprek of interactie een bepaalde drempel overschrijdt, gaan gebruikers zich daaraan storen. Wordt de vertraging nog groter, dan wordt het problematisch en heeft dat zelfs invloed op de effectiviteit van de communicatie of service.

Deze whitepaper beschrijft hoe Aviatrix cloud networking oplossingen kunnen assisteren in het behouden van de hoogste netwerk performance en vergelijkbare kwaliteit van je communicatiestromen.


Whitepaper

Als je hier je gegevens achterlaat, sturen we de publicatie Solutions for real-time applications direct naar je inbox.

  Toegevoegde waarde van Aviatrix oplossingen voor real-time applicaties

  In tegenstelling tot veel traditionele netwerkaanbieders is Aviatrix geboren in de cloud. Hun producten zijn dus:

  • Volledig geintegreerd met native cloud services;
  • Ongeacht welke cloud service provider(s) je kiest.

  Het Aviatrix cloud network platform levert één gezamenlijk platform voor multi-cloud networking, ongeacht de public cloud providers die worden gebruikt. Aviatrix levert de simpliciteit en automatisatie die ondernemingen verwachten van de cloud. De prioriteit ligt daarin op de vereiste operationele zichtbaarheid en controle.

  REAGEREN

  Plaats je reactie
  Je naam