Hoe en waarom IT-teams radicaal aan het veranderen zijn

Rackspace

28 september 2021

Traditionele IT-teams zijn gebouwd voor on-prem, maar de huidige agile, cloud-native wereld stelt andere eisen. Voortdurende verbetering en innovatie staan bovenaan de agenda van vooruitstrevende organisaties. Ontdek hoe de veranderingen in infrastructuur de manier waarop IT-teams werken verandert en hoe je hierop moet reageren.

In onze whitepaper How and why IT teams are radically changing, and what that means for organizations, leer je het volgende:

 • Hoe de democratisering van IT organisaties beïnvloedt
 • Hoe applicatie-modernisatie de herstructurering van organisaties beïnvloedt
 • De impact van verhoogde tech fluency
 • Waarom tech een verstoorder is van IT-teamrollen

[su_row][su_column size=”1/4″]

[/su_column]

[su_column size=”3/4″]

Download nu je gratis exemplaar!

  [/su_column][/su_row]

  Gerelateerde artikelen

  De grote uitdaging van duurzaamheidsdata oplossen

  De grote uitdaging van duurzaamheidsdata oplossen

  Een goed besluit is gebaseerd op goede data. Bedrijven moeten zich dan ook afvragen: hebben we deze data? Hoe krijgen we er toegang toe? Wie is er verantwoordelijk voor? In deze paper delen we hoe CIO’s en datamanagers de uitdaging van duurzaamheidsdata kunnen tackelen.

  Hoe moderne DCIM bijdraagt aan het succes van de CIO

  Hoe moderne DCIM bijdraagt aan het succes van de CIO

  CIO’s spelen steeds vaker een leidende rol bij het digitaliseren van bedrijfsactiviteiten, waardoor zijn of haar positie belangrijker en complexer is geworden. Maar de traditionele rol van de CIO, namelijk het leveren van IT-diensten, vraagt ook meer aandacht door de sterk gedistribueerde, hybride IT omgeving.

  ‘Behaal het gewenste resultaat en impact door AI collectief aan te pakken’

  ‘Behaal het gewenste resultaat en impact door AI collectief aan te pakken’

  De hoeveelheid data die wordt beheerd en nodig is voor het runnen van een bedrijf groeit exponentieel. Het vormt het kloppend hart van de meeste bedrijven. Het genereren en beheren van grote hoeveelheden data is echter niet genoeg. Daar weet Rajiv Nayan, Vice President en General Manager bij Digitate, softwareleverancier van AIOps-oplossingen, alles van.