Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen op zoek naar de transformatieve kracht van data en technologie

18 april 2023 @ 14:00 - 17:00

Data en technologie zijn cruciaal voor efficiënte en duurzame operatie, onderscheidende klantervaringen, weerbaarheid en groei. Niet zelden is er een duidelijke samenhang tussen genoemde speerpunten. Tijdens een zeer interactieve bijeenkomst van een selecte groep technologie- en businessleiders gaan we op zoek naar grote gemene delers, om data en technologie echt optimaal te kunnen benutten. Zo helpen we elkaar verder op weg.

Deze exclusieve sessie, waarin we samen op zoek gaan naar de transformatieve kracht van date en technologie, houdt het midden tussen een rondetafel en workshop. Hij vindt plaats op 18 april in Amsterdam in The Baxter Building, tevens het hoofdkantoor van mede-initiatiefnemer Levi9 Technology Services.

Het idee is om te onderzoeken in hoeverre bijvoorbeeld een geoptimaliseerd en geïntegreerd businessproces de basis kan vormen voor continuïteit of de juiste klantbeleving. Of andersom. Of een andere vorm van samenhang tussen soms ogenschijnlijk los van elkaar staande initiatieven en doelstellingen. Het draait allemaal om jouw individuele kijk op het onderwerp, om jouw startpunt van deze meervoudige transformatieve reis, en om jouw kennis en ervaringen. Om ons zo goed mogelijk op deze bijeenkomst te kunnen voorbereiden, en jou als technologie- of businessleider uiteindelijk de nodige handvatten te kunnen bieden, willen we je ruim voorafgaand aan de sessie enkele vragen stellen. Denk aan:

  • Wat staat er momenteel bovenaan jullie businessagenda?
  • Welke rol spelen data en technologie bij het adresseren hiervan?
  • Wat vormt daarbij het startpunt en wat zijn de uitdagingen?
  • Wat heeft dit jullie gebracht, met welke (on)voorziene bijvangsten?
  • Wat zouden collega-leiders hiervan kunnen leren?

Op basis van jouw antwoorden op bovenstaande en andere vragen gaan we de puzzelstukjes leggen. We brengen in kaart waar en hoe een holistische kijk op data en technologie toegevoegde waarde kan opleveren, en wat ervoor nodig is om dat zelf te realiseren. Heb je interesse om mee te doen, en tijdens de bijeenkomst op 18 april met onze hulp je verhaal te delen en te leren van anderen?

Ja, ik ben er bij!

Gegevens

Datum:
18 april 2023
Tijd:
14:00 - 17:00

Locatie

Baxter Building
Muiderstraat 1
Amsterdam, Noord Holland 1011PZ Nederland