Voor veel bedrijven is multi-cloud inmiddels de realiteit. Het netwerk is het fundament onder de bereikbaarheid en beschikbaarheid van de applicaties die in die cloudomgevingen draaien. De cloud service providers hebben prima oplossingen voor ontsluiting van die omgevingen via hoge bandbreedte en lage latency, dit zijn echter proprietary oplossingen die niet eenvoudig te combineren zijn.

Dit schept kansen voor bedrijven die dergelijke multicloud integratievraagstukken kunnen oplossen. Aviatrix is zo’n bedrijf, dat een overkoepelend netwerk- en security-platform heeft gecreëerd. In tegenstelling tot veel traditionele netwerk-vendoren is Aviatrix geboren in de cloud, zodat hun producten volledig integreren met die native cloud services; ongeacht welke cloud service provider(s) je voor je bedrijf wilt gebruiken.


Whitepaper

Als je hier je gegevens achterlaat, sturen we de publicatie True Multi-Cloud acces failover direct naar je inbox.

  Een van de uitdagingen die Aviatrix oplost, is het integratievraagstuk uit de introductie. Wanneer jouw bedrijf bedrijfskritische applicaties in zowel Azure als AWS draait, of je bent dat van plan te gaan doen, hoe zorg je dan voor betrouwbare en snelle interconnectiviteit? De implementatie van DirectConnect en ExpressRoute is de logische vervolgstap, die integreren echter niet eenvoudig samen.

  Deze whitepaper beschrijft de architectuur van een oplossing voor dit vraagstuk, wat alsmaar relevanter wordt als een groeiend aantal bedrijven een multi-cloud-strategie adopteert. Door Aviatrix gateways in die cloud-omgevingen uit te rollen, wordt een overlay netwerk gecreëerd in en tussen je cloud-omgevingen. Deze gateways nemen de netwerkroutering over, en maken daarbij maatwerk voor handmatige en complexe oplossingen overbodig.

  Tegelijkertijd biedt de centrale Aviatrix Controller een ‘single pane of glass’ over al je cloud netwerken, en biedt dezelfde visibility en troubleshooting tools die je tot je beschikking hebt in het datacenter; iets dat onmogelijk is met de native cloud netwerk services.

  Tot slot zijn kosten een relevant aandachtspunt voor iedere cloud deployment, je betaalt immers direct voor wat je afneemt. Dit maakt het extra belangrijk de maandelijkse rekeningen in de gaten te houden, en slimme architectuur-beslissingen te nemen om resource-consumptie te doen dalen. De Aviatrix-oplossing voor DirectConnect/ExpressRoute failover zoals beschreven in deze whitepaper stelt je in staat die maandelijkse kosten naar beneden te brengen, waarbij je tal van extra’s ontvangt.

  REAGEREN

  Plaats je reactie
  Je naam