De meeste beslissers erkennen onderhand de waarde van data en maken vaker financiële middelen vrij voor data governance. Daarnaast maken innovaties op het gebied van AI en meta-databeheer het eenvoudiger om data governance in de kern te stroomlijnen en te schalen, gegevens te democratiseren en samenwerking te ondersteunen.

Maar een goed werkend programma voor data governance inrichten doe je niet zomaar, zeker niet terwijl het datavolume en de dataverscheidenheid toenemen en een groeiende hoeveelheid functies en rollen in de organisatie ervan afhankelijk worden.

Weten waar je moet beginnen – op welke projecten je je moet richten, welk budget je moet hebben en met wie je moet samenwerken – is misschien wel de grootste uitdaging. Het is tijd om datamanagement te transformeren van een ondergewaardeerde IT-praktijk naar een essentiële business-functie.

Daarom heeft Informatica een e-book samengesteld dat helpt bij de besluitvorming in de formatieve fasen van een data governance-initiatief, gebaseerd op de ervaringen van ambitieuze organisaties over heel de wereld.

Doe er je voordeel mee!

  .

  Informatica is the Enterprise Cloud Data Management leader that accelerates data-driven digital transformation. Informatica enables companies to unleash the power of data to become more agile, realize new growth opportunities, lead to new inventions resulting in intelligent market disruptions. Over the past 25 years, Informatica has helped more than 9,000 customers unleash the power of data. For more information, call +31 (0)20 708 1800.

  1 REACTIE

  REAGEREN

  Plaats je reactie
  Je naam