Whitepaper

Onderzoek dat leidinggevenden op C-niveau praktische inzichten en lessen voor de cloud journey biedt.

  .

  Veel organisaties worstelen met cloud, alhoewel we de cloud nu al een jaar of tien kennen. Tegelijkertijd wordt cloud een steeds strategischer platform.

  Als reactie hierop heeft ICT Media, gesteund door de CIO-gemeenschap en de drie partners Amazon Web Services, Cognizant en Rackspace, een peer-to-peer community ingericht: Cloud Journey. Het doel van dit programma is de ervaringen met de transitie naar de cloud vast te leggen en te delen.

  Hoe geef je de reis naar de cloud vorm, hoe zet je cloud in om de digitale agenda te verwezenlijken? Deze vragen stonden centraal in een serie bijeenkomsten voor CxO’s. Tevens werd een diepgravend onderzoek uitgevoerd.

  Als onderdeel van dit programma is een nieuwe paper uitgebracht waarin we inspirerende interviews met de CIO’s van GarantibankBBVA, PostNL, Philips, Rabobank en Signify hebben opgenomen.

  Ook bevat het een uitgebreid verslag van het onderzoek naar de ervaringen met cloud en SaaS. En de drie partners van het programma presenteren hun visie op de markt.

  Slotstuk van de paper zijn de lessons learned die uit alle activiteiten naar voren zijn gekomen: de top 10 lessen voor de cloud journey!

  REAGEREN

  Plaats je reactie
  Je naam