Microsoft Solution Integrator HSO kondigt een uitbreiding op de bestaande Dynamics 365 field service-software van Microsoft aan.

Dynamics Software, ontwikkelaar van Microsoft Dynamics 365 applicaties en onderdeel van de HSO Groep, is de eerste wereldwijd die een dergelijke field service-applicatie lanceert. De oplossing stelt organisaties in staat om het field service-proces van A tot Z te ondersteunen. De applicatie is beschikbaar via Microsoft AppSource.

HSO ziet vooral bij technische dienstverleners een toenemende behoefte om klanten te kunnen ondersteunen met nieuwe services en beheerdiensten. Advanced Field Service beschikt over een out-of-the-box IoT-integratie. Daarnaast zorgt de nieuwe applicatie voor een gestroomlijnd proces van cases, orders en uitgebreide mogelijkheden voor het registeren van de klantvraag, objecten en contracten. Ook biedt de applicatie ondersteuning bij het efficiënt vastleggen en geautomatiseerd opvolgen van garantieafhandelingen en SLA’s.

“We zijn trots dat we de eerste zijn die een oplossing beschikbaar heeft voor Microsoft Dynamics 365 voor field service via de Microsoft AppSource,” zegt Eric Veldkamp, Director Sales & Marketing bij Dynamics Software. “Met deze release kunnen we onze klanten nog beter helpen met het stroomlijnen van hun service- en onderhoudsproces.”

Voor geïnteresseerden organiseert Dynamics Software op 2 en 3 oktober een Virtual Launch event.

HSO is sinds 1989 een Microsoft Solution Integrator en uitgegroeid tot een succesvol ICT-bedrijf met meer dan 500 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. HSO houdt zich bezig met implementatie, beheer, optimalisatie en onderhoud van Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, SharePoint, Office 365 en BI-oplossingen. Dat doet HSO voor zowel Nederlandse organisaties als voor wereldwijd opererende multinationals in de branches retail, groothandel, industrie en technische en zakelijke dienstverleners. HSO behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en is in het trotse bezit van het predicaat ‘Meest klantgerichte partner van Microsoft’. Meer informatie over HSO is te vinden op https://www.hso.com/nl of volg HSO op Twitter via @HSO_NL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter