Multinational VARO, actief in de raffinage, opslag en distributie van olieproducten, heeft een overeenkomst gesloten met BT om 55 locaties in Zwitserland, Duitsland en de Benelux met elkaar te verbinden.

VARO koopt ruwe olie in van over de hele wereld, verwerkt het in zijn raffinaderijen in Zwitserland en Duitsland en distribueert benzine, diesel, vliegtuigbrandstof en brandstof voor het verwarmen van huizen in Noordwest-Europa. De onderneming heeft naadloze en betrouwbare verbindingen nodig tussen zijn distributieterminals, raffinaderijen, opslaglocaties, datacenters en kantoorlocaties.

Om aan VARO’s behoefte aan veiligheid en betrouwbaarheid tegemoet te komen, heeft BT een hybride netwerk ontworpen dat BT’s IP Connect netwerk combineert met high-performance internetverbindingen. Elke locatie zal met twee aparte lijnen worden aangesloten om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid te realiseren.

CIO bij VARO David Newton: “Door het netwerk bij één enkele leverancier onder te brengen, vereenvoudigen we onze dagelijkse operatie. Het nieuwe, geharmoniseerde netwerk zal ons flexibeler maken en een solide platform vormen van waaruit we nieuwe diensten kunnen uitrollen die onze groei ondersteunen.”

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam