Randstad gaat zijn wereldwijde datacenters naar Amazon Web Services (AWS) migreren. De organisatie kiest voor de migratie omwille van de efficiëntie en om de IT infrastructuur in lijn te brengen met haar digitale visie. Het bedrijf heeft straks de beschikking tot een waaier aan cloud-oplossingen waarmee het snel innovatieve ideeën kan lanceren.

Randstad had al een aantal operationele bedrijven succesvol bij AWS ondergebracht. De organisatie consolideert nu de IT-infrastructuur van 30 IT-afdelingen die diensten leveren aan 40 bedrijven wereldwijd.

Naast het aansporen van digitale innovatie, maakt de overstap naar AWS het mogelijk om flexibeler te worden en kosten te reduceren. De migratie zal Randstad ook helpen bij de bescherming van gevoelige data en het voldoen aan onder meer de privacy-regelgeving.

“Toen we begonnen met onze digitale transformatie kozen we voor een cloud-first beleid voor al onze nieuwe IT-projecten, waarmee we in staat waren de kosten om te innoveren te verlagen. Vanwege dit succes hebben we ervoor gekozen om onze wereldwijde infrastructuur volledig te migreren naar AWS,” zegt Bernardo Payet, algemeen directeur Global IT Solutions bij Randstad. “Door onze datacenters naar AWS te migreren, kunnen we onze wereldwijde IT-kosten verder terugbrengen en innovatie versnellen.”

Dit is het vaste redactieaccount van IT Executive. Hierachter gaan meerdere redacteuren schuil. Je bereikt ons op redactie[at]itexecutive.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter