Advertorials

Voor advertorials in onze gedrukte uitgaven geldt de vuistregel van maximaal 500 woorden per pagina over maximaal 2 pagina’s. Er is geen bemoeienis van onze redactie met tekst en beeld. Boven de tekst wordt duidelijk aangegeven dat het om een advertorial gaat.

Online

Voor IT-Executive.nl geldt 250 tot 500 woorden. Ook hier is geen bemoeienis met de inhoud en geven we duidelijk aan dat het om een advertorial gaat, maar dat is dan ook het enige visuele onderscheid met redactionele inhoud. Bedenk dus dat wij als openingsbeeld geen banners of beelden met logo erin plaatsen. Desgewenst voegen wij een logo toe in de tekst zelf.

Je kunt passend openingsbeeld aanleveren van 1080 x 608 pixels maar dit kunnen wij ook voor je verzorgen.

Nieuwsbrief

Advertorials verschijnen ook eenmalig in onze nieuwsbrief, die wekelijks uitkomt. Ook hier is geen visueel onderscheid met redactionele artikelen. Voor de nieuwsbrief kun je een aparte, pakkende introtekst aanleveren van maximaal 50 woorden (4-5 regels in de nieuwsbrief). Als je geen introtekst aanlevert, worden de eerste 50 woorden van de tekst meegenomen.

Voorbeelden zien? Bekijk er een.

Banners

Wil je je advertorial extra ondersteunen? Dan komt een online banner (728 x 90 pixels) van pas. Dat kan zowel op de homepage van IT-Executive.nl als in de nieuwsbrief.

Meer weten?

Lees meer over alle mogelijkheden voor branding en publiciteit, download onze ICT Media kit of neem contact op met nicole [at] ictmedia.nl.