Zamro schakelt myBrand in voor innovatie e-commerce platform

0

Zamro, online groothandel voor technische onderdelen en gereedschappen voor de professional, legt implementatie, hosting en beheer van de SAP S/4 HANA-omgeving in handen van myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner. Zamro maakt vanaf haar start een jaar geleden een forse groei door. Een ijzersterk technisch fundament is hierbij van cruciaal belang. De organisatie heeft als ambitie om binnen vijf jaar een Pan-Europese speler binnen MRO en e-commerce te zijn. Op dit moment is Zamro actief in Nederland, België en Duitsland.

Bij deze greenfield implementatie is gekozen voor SAP S/4 HANA. Dit systeem sluit het beste aan bij de groeidoelstellingen van Zamro. De voornaamste processen die in SAP S/4 HANA draaien hebben betrekking op de financiële administratie en de supply chain. myBrand is dankzij positieve referenties terechtgekomen in het keuzetraject voor implementatie en beheer. Doorslaggevend in de keuze waren de kennis van de industrie en het e-commerce platform waarop Zamro draait. Daarnaast had myBrand ervaring met soortgelijke businessmodellen.

David Peters, Head of Finance bij Zamro: “Om de ambitieuze doelstellingen van Zamro te behalen, is het werken met moderne en bewezen technologie een vereiste. In myBrand zien wij een goede partner voor dit implementatietraject. Wij zijn deze samenwerking dan ook aangegaan met het oog op een langetermijnrelatie. Het enthousiasme binnen het Zamro team sloeg vrijwel direct over op myBrand, waardoor we als één team werken aan hetzelfde bedrijfsbelang. Ik heb er vertrouwen in dat myBrand de aangewezen partij is om mee samen te werken aan het verwezenlijken van onze groeidoelstellingen.”

Gert-Leo Bakker, Relatiemanager bij myBrand: “Het is mooi om aan het begin van het bedrijfssucces van Zamro te staan. Doordat ons klantportfolio bestaat uit zowel jonge als gevestigde bedrijven, kunnen we ervaringen en kennis vanuit beide typen organisaties uitwisselen. De groei van Zamro vereist een doeltreffende samenwerking, waarin we elkaar voortdurend scherp houden. Het is daarbij van belang om in alle openheid kritisch naar elkaar te blijven. Een goed werkend en naar wens ingericht systeem vormt een belangrijke basis voor een succesvolle business.”

MyBrand

myBrand biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. De leidende kernwaarden zijn lange termijn relaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle ICT bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie. Het bedrijf bestaat 10 jaar en heeft vestigingen in Geertruidenberg, Apeldoorn en Amstelveen. Er werken meer dan 200 mensen.