Workday, Inc. (NYSE: WDAY), leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat het door Gartner Inc. is gepositioneerd als Leader in de eerste Magic Quadrant ooit voor Cloud Core Financial Management Suites voor middelgrote, grote en internationale organisaties¹. Workday werd erkend als leider op het gebied van uitvoerend vermogen en volledigheid van visie.

Workday heeft de veranderende focus en behoeften van financiële organisaties onderkend, en gekozen voor een nieuwe aanpak bij de ontwikkeling van het financieel managementsysteem op een technologisch fundament dat is gericht op verandering. Het eigen financiële cloud-systeem, Workday Financial Management, geeft internationale organisaties toegang tot diepere inzichten in hun business, maakt realtime rapportages over de financiële prestaties mogelijk, stelt ze in staat bij te blijven met de veranderingen in de business en in wet- en regelgeving, zoals ASC 606 of IFRS 15 en biedt betere efficiency en controles, inclusief een continue audit trail.

In de afgelopen drie jaar is de financial management klanten-community van Workday verdrievoudigd in omvang. Organisaties als Aon, plc., Cushman & Wakefield, en Netflix maken optimaal gebruik van de kracht van het cloud-gebaseerde finance systeem. Workday heeft ook geïnvesteerd in het vergroten van de voordelen van het finance systeem door nieuwe producten toe te voegen, zoals Workday Planning, de eerste applicatie voor planning, budgettering en prognoses waarmee klanten vanuit hun kern boekhoudsysteem continu en gezamenlijk kunnen plannen. Bovendien heeft Workday recent Workday Financial Performance Management gelanceerd, dat de flexibiliteit biedt om te consolideren, af te sluiten, rapporteren en plannen zonder dat het grootboeksysteem van een bedrijf vervangen hoeft te worden.

Reacties op het nieuws

“De erkenning door Gartner van Workday als marktleider in financieel management in de cloud is een extra waardering voor onze daadwerkelijk onderscheidende producten. Klanten hebben daarmee de juiste financiële instrumenten om zelfverzekerd het voortouw te nemen en een voorsprong in de markt te verkrijgen”, zegt Betsy Bland, vice-president financial management products bij Workday. “Vanaf het allereerste begin heeft Workday de sector opgeschud door onophoudelijk te focussen op klanttevredenheid. Deze commitment, in combinatie met ons echte cloud-fundament, maakt het mogelijk dat we de klantbehoeften steeds voorblijven. Dat biedt onze klanten de gelegenheid om binnen een steeds complexere financiële omgeving hun business wereldwijd te laten groeien.”

Aanvullende informatie

Het Gartner-rapport is gratis te downloaden via de website van Workday.

Lees de blog van Workday voor extra informatie door Betsy Bland, vice-president financial management products bij Workday: Workday Positioned as a Leader in Gartner Magic Quadrant for Cloud Core Financial Management Suites. Lees ook hoe en waarom het technologische fundament van Workday belangrijk is voor finance teams: Finance and the Tech Foundation.

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam