Op 3 en 4 oktober 2017 vindt connect to innovate plaats. Het veelzijdige en interactieve Business en IT-programma moet bezoekers informeren en inspireren over digitale transformatie en innovatie. Organisaties als FrieslandCampina, Cargill, Alliander, Nationale-Nederlanden, NS, Action, TomTom, Stork en Louwman rekenen zich tot de bezoekers. Rob van der Marck, directeur van de VNSG en bestuurslid Seger Theuns lichten toe hoe zij de hooggespannen verwachtingen willen overtreffen.

Kennisplatform

Organisaties zijn in de greep van innovatie en digitale transformatie. Om dit tot een succes te maken is de alignment van business en IT essentieel. “Met connect to innovate leggen we de verbinding tussen deze werelden, die tot op heden soms ver uit elkaar liggen. connect to innovate is dé plek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en geïnspireerd te raken”, stelt van der Marck. Theuns vult aan: “VNSG heeft met SAP een programma samengesteld dat optimale relevantie biedt voor business en IT. We bieden een krachtig kennisplatform voor alle bezoekers.”

Veelzijdig programma

De keynotes staan garant voor de laatste trends op het gebied van digitale transformatie, thought leadership en innovatie. Daarnaast zijn er gedurende de twee dagen nog bijna 200 andere sessies met vakinhoudelijke informatie over acht topics: User Experience, Big Data & Analytics, Assets & Internet of Things, Digital Core & Cross Topics, HR, Finance, Sales & Marketing en Procurement.

Business en IT

Voor bezoekers die aan het begin staan van de implementatie van een nieuwe SAP-oplossing of zich aan het oriënteren zijn op de nieuwste mogelijkheden, is het IT Master Programma een absolute aanrader volgens Theuns: “Daarmee pak je de grootste, breedste en meest interactieve SAP-update van het jaar mee gecombineerd met klantpresentaties waarin ervaringen worden gedeeld. Het Business programma bevat inspirerende thought leadership content gericht op één line of business, dus specifiek voor commercie, finance, HR en procurement.”

Krachtenbundeling

Voor dit sterke programma combineert connect to innovate het beste van het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days. Van der Marck over deze krachtenbundeling: “Het VNSG Congres is al jaren de ontmoetingsplek voor IT-professionals om de laatste ontwikkelingen te zien op het gebied van bedrijfssoftware. SAP Nederland organiseerde de afgelopen jaren veel succesvolle inspiratiedagen voor doelgroepen als HR, Finance en Marketing & Sales. Het was voor beide partijen dan ook een logische stap om deze events met elkaar te verbinden.”

myBrand biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. De leidende kernwaarden zijn lange termijn relaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle ICT bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie. Het bedrijf bestaat 10 jaar en heeft vestigingen in Geertruidenberg, Apeldoorn en Amstelveen. Er werken meer dan 200 mensen.