Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties voor de cloud, maakt bekend dat Trioliet, een fabrikant van voertechniek voor veehouderijen, Infor LN heeft geselecteerd om zijn bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen en om zijn dealers te ontzorgen en wendbaarder te maken. Naar verwachting gaat het systeem in juni 2018 live.

Trioliet, een familiebedrijf dat in 1950 door de drie broers Liet is opgericht, ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en systemen voor het voeren van melk- en vleesrunderen. In ruim 65 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van voertechniek. Trioliet biedt duurzame oplossingen voor het gemechaniseerd en geautomatiseerd voeren van rundvee en helpt melkveebedrijven schaalvergroting te realiseren.

Tot de producten behoren top-loading, zelfladende en zelfvoerende voermengwagens, robotvoedersystemen en inbrengsystemen voor biogasinstallatie. Circa 85 procent van deze producten wordt wereldwijd geëxporteerd. Trioliet heeft zijn hoofdkantoor in Oldenzaal en is met 230 medewerkers marktleider in voertechnologie.

Het familiebedrijf – dat veel waarde hecht aan de inzet van nieuwe en slimme technologie om continu te evolueren – werd genomineerd voor de Koning Willem I prijs, een ondernemingsprijs voor bedrijven die goed ondernemerschap, daadkracht en doorzettingsvermogen tonen en die duurzaam zijn.

Om beter voorbereid te zijn op de toekomst, operationele processen te moderniseren en om verder te kunnen groeien, had de fabrikant een nieuw ERP-systeem nodig met meer standaard functionaliteiten en minder maatwerk. Het bedrijf schakelde Skopos – een onafhankelijke ERP specialist – in voor advies en koos voor de ERP-oplossing Infor LN, dat een geconsolideerd overzicht biedt van complexe wereldwijde activiteiten van ontwerp tot levering, inclusief fabricage, supply chain management en after-market services.

Met Infor LN kan Trioliet vertrouwen op een standaardoplossing met een breder pallet aan functionaliteiten. Hiermee is de fabrikant beter uitgerust voor de toekomst en kan zijn dealers meer flexibiliteit bieden door ze zelf de mogelijkheid te geven producten te configureren door middel van Infor CPQ, iets wat voorheen intern bij Trioliet gebeurde. De eindklant zal hierdoor een snellere en duidelijke dienstverlening ervaren met een kleinere kans op fouten.

Over Trioliet

Trioliet, een familiebedrijf opgericht door de drie broers Liet in 1950, ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en systemen voor het voeren van melk- en vleesrunderen. Zij zijn al meer dan 65 jaar wereldleider in voertechnologie. Het bedrijf biedt duurzame oplossingen voor het gemechaniseerd en geautomatiseerd voeren van rundvee en helpt melkveebedrijven schaalvergroting te realiseren. Tot de producten behoren top-loading, zelfladende en zelfvoerende voermengwagens, robotvoedersystemen en inbrengsystemen voor biogasinstallatie. Circa 85 procent van deze producten wordt wereldwijd geëxporteerd. Trioliet heeft zijn hoofdkantoor in Oldenzaal en is met 230 medewerkers marktleider in voedertechnologie.

Over Infor

Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 16.000 medewerkers en heeft 90.000 klanten in meer dan 170 landen. Voor meer informatie, zie www.infor.com.

Lubbers De Jong is een Amsterdams adviesbureau dat communicatie en pr inzet als strategische instrumenten voor het bouwen van sterke relaties tussen merken en publieksgroepen. Het bureau is in 1987 opgericht en heeft expertise opgebouwd op het gebied van pr en content marketing voor nationale en internationale technologie- en innovatiebedrijven. Lubbers De Jong werkt onder andere voor Bynder, Red Hat, Infor en Interxion en is sponsor van de Plastic Soup Foundation, Pifworld en TEDxYouth Amsterdam. In 2014 won het bureau de VPRA Dutch PR Award.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter