Telindus is de eerste Nederlandse partner van Dell EMC die op basis van competenties het Titanium-partnership heeft behaald. Er zijn twee paden die tot deze status leiden: de eerste is vooral gebaseerd op omzetvolume en het tweede pad op basis van competenties voor het leveren van toegevoegde waarde. Twee belangrijke solution-competenties waarvoor Telindus is erkend, zijn die van Digital Transformation en IT Transformation. Dit betekent dat de organisatie over de nodige specialistische kennis en skills beschikt om als sparringpartner te fungeren voor de digitale en IT-transformatie van haar klanten.

Naast de solution-competenties heeft Telindus ook vijf productcertificeringen behaald voor server, networking, storage, dataprotectie en converged infrastructuur. Marcel Luijk, Director Partner & Vendor Management bij Telindus: “Wij zijn erg trots op deze erkenning van Dell EMC. Dit is een bevestiging van het feit dat de specialisten van Telindus echt een kennishuis maken. Deze kennis beperkt zich niet alleen tot de technologie, maar uit zich zeker ook in het vertalen van business-uitdagingen naar IT. Bij Telindus geloven we dat iedere ICT-infrastructuur een business enabler kan zijn. Dit betekent dat wij IT-managers en CIO’s adviseren over het leveren van toegevoegde waarde aan de business door middel van IT. Dit komt ook terug in onze samenwerking met Dell EMC, waarin we samen de klant ondersteunen in zijn digitale transformatie.”

Telindus
Telindus gelooft dat iedere IT-infrastructuur dé business innovator kan zijn. Telindus helpt klanten om hun infrastructuur zo in te richten dat de business kan floreren. Dankzij de solide en onafhankelijke organisatie met ruim 30 jaar ervaring is Telindus continu in staat te investeren in de meest innovatieve technologieën waarmee de klanten voorop blijven lopen. Als onafhankelijk specialist op het gebied van access, datacenter, connectivity, security, cloud en services, heeft Telindus alle kennis en disciplines in huis om toonaangevende end-to-end infrastructuuroplossingen te bouwen, onderhouden en beheren. Telindus is een belangrijke partner voor haar klanten en het aanspreekpunt voor een compleet eindresultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter