Hoe denken uw vakgenoten over robotisering van financiële taken? Waar lopen financieel professionals tegen aan als het gaat om de digitaliseringsslag bij bedrijven? Welke gevolgen heeft dit voor compliance? Hoor het van uw financiële vakgenoten en praat erover mee tijdens de round table van Coforce op vrijdagmiddag 19 oktober op kasteel Hoekelum (Ede).

Financiële stromen versnellen binnen organisaties

Administratieve en financiële processen zijn de kern van een goede bedrijfsvoering. Technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat u sneller strategische beslissingen kunt maken en datagedreven kunt werken. Robotisering is een uitstekend alternatief om inefficiënte of gebroken processen te automatiseren, zeker daar waar u hinder ondervindt van legacy systemen. Daarmee worden IT-oplossingen versmolten met manuele taken en processen waardoor er een stroomversnelling kan plaatsvinden op het vlak van finance.

Ontdek alle mogelijkheden

In een vertrouwde setting wordt ingegaan op de impact en mogelijkheden van robotic process automation (RPA) om processen te optimaliseren. Ontdek nieuwe mogelijkheden van (interne) dienstverlening, nieuwe verdienmodellen én kansen voor de finance professional.

U verkrijgt nieuwe inzichten door het vergaren van kennis en ervaringen van uw vakgenoten. Tijdens de round table is er genoeg tijd om te sparren en te discussiëren. De round table wordt geleidt door Jan van den Brand, bekend van o.a. Inspire Circle of Professionals.

Geïnteresseerd om deel te nemen? 
Er zijn nog een enkele plekken beschikbaar! Schrijf u dus snel in! Stuur een mail naar contact@coforce.nl

Coforce is de Nederlandse Robotic Process Automation (RPA)-specialist die bedrijven en instellingen ondersteunt in de transitie naar efficiënt geautomatiseerde samenwerkingsvormen tussen mensen, processen en technische systemen. Als certified Platinum partner van Kofax, is Coforce erkend specialist en implementatiepartner van het automatiserings- en integratieplatform Kofax Kapow en het Kofax TotalAgility (KTA) platform. Het bedrijf heeft een groot aantal gecertificeerde Robotic Process Automation (RPA) specialisten in dienst die zowel uw bedrijfsprocessen in kaart kunnen brengen als technische ondersteuning kunnen verlenen. www.coforce.nl