De term hybrid cloud hoor je vaak. Het is een buzzword, maar dat is niet helemaal terecht. Zoals wel vaker met hybride oplossingen vertegenwoordigt ook deze oplossing het beste van meerdere werelden. Zie het als een flexibele, maar toekomstbestendige uitbreiding van het eigen datacenter.

Denk aan verhogen of verlagen van de capaciteit die nodig is, al naar gelang de behoefte van de organisatie. Maar ook het verbeteren van de cyberbeveiliging, doordat je automatisch state-of-the-art oplossingen afneemt. En het gebruik van de modernste technologie, zodat je je services betrekkelijk eenvoudig van de ene cloud naar de andere kunt verhuizen. En vergeet data governance niet: met de hybride cloud kun je het datalandschap zó inrichten dat je gevoelige klantgegevens op een specifieke locatie opslaat en bewerkt, geheel in overeenstemming met de GDPR.

Meer weten over de hybride cloud? Laat hieronder je gegevens achter en download de whitepaper:

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. We maken gebruik van derde partijen voor de opslag en verwerking van jouw data. We nemen daarbij de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in acht. In geval van sponsored content zoals rapporten of whitepapers delen wij je gegevens ook met onze partner, die eveneens conform de AVG handelt.

De downloadlink wordt hieronder getoond na versturen van je gegevens.

Proact
Proact is Europa’s meest vooraanstaande, onafhankelijke datacenter- en clouddienstenprovider. Door het leveren van flexibele, toegankelijke en veilige IT-oplossingen en -diensten, helpen we organisaties en autoriteiten riscio’s en kosten te verlagen en tegelijkertijd hun flexilibiteit, productiviteit en efficientie te vergroten. We hebben wereldwijd meer dan 5.000 projecten succesvol afgerond, hebben momenteel meer dan 3.500 klanten en beheren 100 petabyte aan informatie in de cloud. We hebben meer dan achthonderd medewerkers in dienst verdeeld over vijftien landen in Europa en Noord- Amerika. Ons moederbedrijf, Proact IT Group AB, is opgericht in 1994 en staat sinds 1999 genoteerd aan Nasdaq Stockholm (PACT).