Registreren
Besteed u agile software development uit? CAST en METRI organiseren een webinar om organisaties zoals de uwe meer grip te geven op de kosten en kwaliteit van applicatieontwikkeling. In deze webinar laten we zien, met welke gestandaardiseerde meetmethoden, u output gebaseerde metrieken over softwareontwikkeling in handen krijgt.
Terwijl CIO’s veel energie steken om de resultaten van softwareontwikkelteams maximaal te laten bijdragen aan de organisatie, is de impact van leveranciers op IT alleen maar toegenomen. Om optimaal grip op deze cruciale leveranciers te houden, zijn meetcijfers een goed middel voor leveranciersmanagement. Output gebaseerde KPI’s zijn de basis om teamprestaties te begrijpen en te beheren in deze agile ontwikkelomgeving.

Sprekers:
• Harold van Heeringen, Senior Consultant – METRI
• Alexandre Charlet, Head of Field Operations Benelux – CAST

Webinar informatie:
• Registreren: Outsourcing Agile Software Development
• Wanneer: Donderdag 16 november 2017
• Tijd: 16.00
• Taal: Webinar wordt gehouden in het Engels.
Registreren

METRI Group is een Fact Based ICT adviesorganisatie gespecialiseerd in sourcing en benchmarking. Daarnaast helpt METRI organisaties bij het verbeteren van de inrichting en besturing als gevolg van sourcingontwikkelingen en trends. Door de jarenlange ervaring op het gebied van benchmarking is METRI in staat scenario’s uit te werken voor ieder ICT vraagstuk en te toetsen aan de huidige, wereldwijde marktprijsontwikkelingen. Klanten waarderen METRI om haar praktische en professionele benadering. Ga voor meer informatie naar onze website. www.metrigroup.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter