Slingeland Ziekenhuis: innovatieproject sensortechnologie van start

0

In samenwerking met het Slingeland Ziekenhuis werkt Fujitsu momenteel nauw samen in het Sensing Clinic Project.
Deze co-creatie heeft als doel om nieuwe technologische ontwikkelingen binnen het zorgproces te introduceren en de toegevoegde waarde voor arts en patiënt in de praktijk te toetsen.

Fujitsu voorziet het Slingeland Ziekenhuis met Smart Sensing Technologie waardoor het ziekenhuis patiënten 24/7 kan monitoren en zorgverleners eerder kunnen ingrijpen en betere beslissingen kunnen nemen in het belang van de kwaliteit van de zorg.

Download de Slingeland referentiecase of bekijk de video over co-creatie.

 

Fujitsu

Fujitsu is een toonaangevende Japanse informatie en communicatie technologie (ICT) leverancier met circa 156.000 medewerkers die klanten ondersteunen in meer dan 100 landen. Fujitsu is uniek in de volledige portefeuille van producten, oplossingen en diensten, variërend van clients tot datacenteroplossingen, Managed Infrastructures en Infrastructure-as-a-Service. Fujitsu heeft in Nederland circa 600 medewerkers en maakt deel uit van de wereldwijde Fujitsu-groep, de derde ICT services dienstverlener in de wereld.

Belangrijke klanten in Nederland van onze products en services business zijn onder meer Ahold, Alliander, Arboned, ASML, Belastingdienst, EASI (alle client devices voor de werkplekken van bijna alle ministeries), Equens, Evides, gemeente Almere, Havenbedrijf Rotterdam, IHC Merwede, Luchtsverkeerleiding Nederland (LVNL), Politie, Openbaar Ministerie, Rijks Dienst Wegverkeer (RDW), Provincie Noord-Holland, PWN, Rijkswaterstaat, Robeco, Sabic, Slingeland Ziekenhuis, SurfSara en Taqa Energy. Klanten van Fujitsu waarderen de persoonlijke aanpak, de flexibiliteit van de lokale organisatie en benutten de mogelijkheden die de wereldwijde organisatie biedt.