Er is nog nooit een betere tijd geweest voor data management. Data staat ​​centraal bij digitale transformaties en vormt de spil van enkele van de meest waardevolle bedrijven ter wereld zoals JLL, PostNL en Nissan.

Daardoor is er ook nooit een betere tijd geweest voor mensen met vaardigheden en kennis op het gebied van integratie en data management.

De meeste IT-organisaties worden geconfronteerd met de noodzaak om te evolueren van hoofdzakelijk lokale systemen naar een hybride of cloud first-strategie.

Maar het uiteindelijke doel van elk data-driven, digitale transformatie-initiatief – elke reis naar de cloud – is om waardevolle bedrijfsmiddelen te ontketenen om de productiviteit te verbeteren, de kosten te beheersen, de onderneming te laten groeien en markten op een intelligente manier te verstoren.

Daarvoor moeten data toegankelijk en relevant zijn en veilig zijn opgeslagen – of dit nu lokaal, in de cloud of ergens daartussenin gebeurt.

In dit eBook bespreken we de achtergrond van de veranderingen, wat er mogelijk is met nieuwe technologie en we komen met enkele best practices voor hybride data management. Ook laten we zien hoe innovatieve bedrijven deze aanpak gebruiken om op intelligente wijze een leidende positie te veroveren in hun markt.

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en download het eBook.

    .

    Informatica is the Enterprise Cloud Data Management leader that accelerates data-driven digital transformation. Informatica enables companies to unleash the power of data to become more agile, realize new growth opportunities, lead to new inventions resulting in intelligent market disruptions. Over the past 25 years, Informatica has helped more than 9,000 customers unleash the power of data. For more information, call +31 (0)20 708 1800.

    REAGEREN

    Plaats je reactie
    Je naam