Transformatieve bedrijven, vooruitstrevende CDO’s en data-specialisten gebruiken data lakes om inzichten te genereren waarmee ze voordelen behalen in hun markten. Maar niet alleen dat, ze kunnen de data ook gebruiken voor een goed onderbouwde digitale transformatie. Dankzij de efficiëntie en schaalbaarheid van data lakes kan een organisatie snel nieuwe inzichten krijgen en zaken verwezenlijken die eerder onmogelijk waren.

Een nieuwe reeks technologische mogelijkheden en organisatorische praktijken, ook bekend als intelligent data lake management, vormt de basis voor het maximaliseren van de waarde van data lakes.

Door het gegevensbeheer van big data op een systematische manier te benaderen, kan een CDO of data-specialist een volledig geautomatiseerd data lake-project managen. Deze benadering biedt niet alleen consistente, nauwkeurige inzichten, maar effent ook de weg om budgetten veilig te stellen en de reikwijdte van data-inspanningen uit te breiden.

Deze whitepaper geeft CDO’s en data-specialisten de handvatten die nodig zijn om het maximale uit data lakes te halen. We laten de belangrijkste ontwerpprincipes zien om data lakes te managen die resultaat opleveren – niet slechts eenmalig, maar steeds opnieuw.

Geïnteresseerd? Laat dan hieronder je gegevens achter en download de whitepaper.

    .

    Informatica is the Enterprise Cloud Data Management leader that accelerates data-driven digital transformation. Informatica enables companies to unleash the power of data to become more agile, realize new growth opportunities, lead to new inventions resulting in intelligent market disruptions. Over the past 25 years, Informatica has helped more than 9,000 customers unleash the power of data. For more information, call +31 (0)20 708 1800.

    REAGEREN

    Plaats je reactie
    Je naam