Powermanagement bedrijf Eaton heeft met zes Nederlandse paneelbouwers een licentieovereenkomst getekend voor de assemblage van xEnergy verdeelsystemen tot maximaal 6300 A. Met de overeenkomst wordt de kwaliteit van de geleverde producten nog nadrukkelijker gewaarborgd en wordt de samenwerking met Eaton verder geïntensiveerd.

De zes paneelbouwers, SRP Zuid, PS Nederland, Van Egmond, Distripoint, HG Industrial en Aqualectra werden door Eaton uitgenodigd in de Amsterdam ArenA, waar Eaton werkt aan één van de grootste duurzame energieopslagsystemen van Europa.

De ondertekening van de overeenkomst maakt onderdeel uit van een Europees  paneelbouwprogramma van Eaton. Met de kwalificatie ‘licentiepartner’ en de daarbij behorende kwaliteitseisen, kan de Eaton xEnergy licentiepartner voldoen aan een veel gevraagde eis van nationale en internationale contractors.

Ron Golhof, sales manager Benelux bij Eaton, verwelkomde de zes partijen en benadrukte nog eens hoe bijzonder deze samenwerking is. “We hebben in Nederland zo’n 220 paneelbouwers. Een groot aantal assemblagebedrijven werkt samen met Eaton, maar deze zes hebben zich doorontwikkeld tot licentiepartners. Ik ben er trots op dat we deze zes partijen als kwaliteitspartner mogen erkennen!”

Yellow Communications is een PR- en communicatiebureau dat klanten enthousiast, met open vizier en een frisse blik tegemoet treedt. Het bureau onderscheidt zich door een scherpe focus op resultaat. Yellow werkt met een team van ambitieuze communicatieprofessionals en partners die zich met hart en ziel inzetten voor de klant. Yellow helpt klanten verder door hun verhaal en kernboodschap onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Het accent ligt hierbij op strategie, contentmarketing en mediarelaties..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter