CCV, dienstverlener voor elektronische transacties, legt het technisch beheer van de SAP-omgeving en Microsoft CRM in handen van myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner. myBrand is daarnaast verantwoordelijk voor het functioneel applicatiebeheer van de SAP-omgevingen. CCV stapte vorig jaar al over op SAP om zich klaar te maken voor de toekomst van de betaalmarkt. Dankzij deze samenwerking met myBrand kan CCV het maximale uit de IT-omgeving halen. Hierdoor vergroot CCV haar innovatievermogen en is de organisatie in staat voorop te lopen in de laatste marktontwikkelingen.

Er zijn steeds meer betaaldiensten beschikbaar; de markt verschuift richting hybride betaalvormen. CCV maakt zowel online als offline betalen mogelijk. Om haar positie als koploper te behouden, werkt de organisatie voortdurend aan de ontwikkeling van producten en diensten om betaalgemak te vergroten en de klantbeleving te verbeteren. Hierbij is 24/7 beschikbaarheid van betaalmogelijkheden, dus ook de IT-systemen, cruciaal. Om dit te borgen was een belangrijk selectiecriterium dat de beheerpartner dag en nacht voor CCV klaarstaat. Zo kan CCV eventuele storingen direct verhelpen en de rol van betrouwbare dienstverlener en expert op het gebied van complete end-to-end oplossingen waarmaken.

De keuze van CCV is op myBrand gevallen door de ervaring en kennis van myBrand en haar klantgerichte instelling. Bas Allart, Manager Information Management & IT bij CCV licht toe: “We stonden voor de keuze om zelf het beheer in handen te nemen of dit uit te besteden. Deze businesscase was snel gemaakt, want binnen onze eigen organisatie is de complexiteit van het systeembeheer niet onder te brengen. Dankzij de expertise van myBrand kunnen we optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden die het systeem biedt. Naast dat de organisatie de certificering met betrekking tot de financiële sector goed op orde heeft, vormt zij vooral een sterke sparringpartner. Samen met myBrand zijn we voortdurend bezig met hoe wij onze klant nóg beter van dienst kunnen zijn.”

Jelle Hendriks, relatiemanager bij myBrand: “IT is inmiddels een commodity, het moet altijd werken. Zeker voor een servicegerichte organisatie als CCV. Dit begrijpen wij als geen ander, voor myBrand is klanttevredenheid namelijk de belangrijkste KPI. Door het beheer van het IT-landschap bij ons neer te leggen, kan CCV haar focus nog meer leggen op de optimalisatieprocessen rondom de core business. Ook hier denken we graag over mee. Dankzij de korte lijnen, vertrouwen en openheid, bestempelen we deze samenwerking als zeer succesvol. We kijken dan ook uit naar de realisatie van verdere optimalisatie.”

myBrand biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. De leidende kernwaarden zijn lange termijn relaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle ICT bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie. Het bedrijf bestaat 10 jaar en heeft vestigingen in Geertruidenberg, Apeldoorn en Amstelveen. Er werken meer dan 200 mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter