Het centrum van ‘s-Hertogenbosch wordt opnieuw het punt van waaruit ICT Media zijn activiteiten gaat coördineren. Vanaf 2 februari is de multimedia-, evenementen- en C-level-netwerkorganisatie gevestigd aan de Parade 15.

In 2006 opende ICT Media de deuren aan de Brede Haven, van waaruit de Bossche Boardroom werd bedacht: een plek waar de CIO-community van het eerste uur kon samenkomen. Gevonden werd een ruime verdieping in een kantoortoren aan de Magistratenlaan met een fraai uitzicht over de stad. Maar die ruimte kende zijn beperkingen. Het ultieme clubhuis moest er komen in de Villa Voorburg te Vught, waar de organisatie na een lange zoektocht en de nodige aanpassingen eind 2013 neerstreek.

Uiteindelijk gaat er voor een lokaal geworteld bedrijf echter niets boven een triple A-locatie in Den Bosch met uitzicht op de St. Janskathedraal, aldus Rob Beijleveld, CEO en uitgever van CIO Magazine en deze website. “De bourgondische Bossche gezelligheid staat immers ook synoniem voor de cultuur van ICT Media.”

Anders dan in de Villa zullen er op de nieuwe locatie geen kleinere evenementen als rondetafel-bijeenkomsten worden georganiseerd. De Bossche binnenstad biedt ruime mogelijkheden voor dit soort bijeenkomsten en groter opgezette events, zoals CIO Inspire, dat op 24 maart plaatsvindt en wordt afgesloten met de uitreiking van de CIO Magazine Innovation Awards in de Orangerie.

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam