The Royal Bank of Schotland (RBS) heeft voormalig CEO retail banking bij ABN AMRO Frans Woelders benoemd tot CDO voor het onderdeel Personal and Business Banking (PBB), waarmee de bank de digitale ervaring voor particuliere en kleine zakelijke klanten wil verbeteren. Woelders is begin mei in dienst getreden en rapporteert aan CEO Personal and Business Banking Les Matheson.

Bij ABN AMRO richtte Woelders zich op het verbeteren van de klantervaring door de ontwikkeling van de klantgerichte digitale platforms van de bank. Onder zijn leiding werd de Tikkie, een p2p betaal-app, geïntroduceerd. Voordat hij er CEO werd, was hij groeps-CIO van ABN AMRO.

“Ik ben verheugd om bij RBS te komen werken, omdat RBS ernaar streeft de beste bank voor zijn klanten te worden en zijn digitale diensten snel wil uitbouwen”, zet Frans Woelders. “Klanten willen steeds meer zelf hun bankzaken kunnen regelen op momenten wanneer het hen uitkomt, en zoeken naar gemak en eenvoud. Ik kijk ernaar uit RBS te helpen met het voortbouwen op zijn reeds bekroonde platforms”.

Dit is het vaste redactieaccount van IT Executive. Hierachter gaan meerdere redacteuren schuil. Je bereikt ons op redactie[at]itexecutive.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter