IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting en de Microsoft-unit van CRM-specialist PerfectView brengen hun activiteiten samen in de daarvoor opgerichte BV QPC (QNH PerfectView Collaboration) die wordt beheerd door QNH Consulting. De twee bedrijven werken al ruim zes jaar samen en helpen organisaties bij de optimale inrichting van hun processen door de inzet van Microsoft-oplossingen. Hiermee verbeteren zij de digitale samenwerking binnen en tussen organisaties.

Met deze overname zetten beide bedrijven een grote stap voorwaarts. QNH maakt met de Microsoft Dynamics CRM-activiteiten van PerfectView haar Microsoft Business Connectivity suite compleet en kan nu met het gehele Microsoft-portfolio de grootzakelijke markt bedienen. PerfectView kan door deze kennis en diensten over te dragen juist volledig focussen op de doorontwikkeling en positionering van haar eigen online CRM-systeem. In nauwe samenwerking met Microsoft zal QNH de diensten en producten gebaseerd op Microsoft Office 365 en Dynamics 365 blijven ontwikkelen. De medewerkers van de Microsoft-unit van PerfectView die overgaan naar QNH, blijven vanuit de huidige vestiging in ‘s-Hertogenbosch werken.

Hen Snackers, CEO van QNH Consulting, over deze stap: “Wij zijn een one-stop-shop voor onze klanten. Wanneer wij bepaalde expertise of oplossingen niet in huis hebben, werken we samen met partners. We hebben zelf jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van Microsoft SharePoint, Net, Azure en Microsoft Office 365 en werkten op het gebied van Microsoft Dynamics CRM samen met PerfectView. Door deze stap hebben we de ontbrekende expertise in huis gehaald én kunnen we het gehele portfolio aan een veel grotere markt aanbieden. Het is een mooie aanvulling op onze bestaande diensten.”

Wilfred Jacobs, CEO van PerfectView: “PerfectView bestond tot op dit moment uit twee units. PerfectView CRM Online en Microsoft CRM. Met de Microsoft unit hebben we de afgelopen 10 jaar succesvol een specialistische Dynamics CRM-propositie opgebouwd. Wij merken dat onze klanten en prospects steeds vaker de behoefte hebben aan een totale, geïntegreerde Microsoft-oplossing met meer dan alleen CRM. Voor de toekomst van onze klanten en collega’s hebben wij daarom deze unit geïntegreerd in QNH. Hierdoor komt onze Microsoft-activiteit beter tot haar recht en realiseren we tevens volledige focus op ons cloud-platform Perfectview CRM Online, waarmee we ruim 5.000 CRM-klanten bedienen.”

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering door de inzet van slimme IT-oplossingen. Hierdoor kunnen organisaties via IT innoveren en beter presteren. De dienstverlening van QNH richt zich op het optimaliseren van de informatievoorziening, onderliggende IT-architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Het bedrijf verbindt nieuwe technologieën met bestaande en is daarbij verantwoordelijk voor advies, ontwikkeling, implementatie en beheer. QNH is in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbindt daarbij mensen, processen en IT. Er werken 450 mensen vanuit Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Maastricht, Groningen en Eindhoven, en in België vanuit de vestiging in Hasselt. Meer informatie over QNH is te vinden op www.qnh.eu of volg QNH op Twitter via @qnh_nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter