Onze media

Media op C-Level

CxO’s hebben door globalisering, digitalisering en veranderende bestuurs- en businessmodellen meer dan ooit behoefte aan informatievoorziening op hoog niveau. Vandaar deze website, en vandaar onze uitgaven in print.

BaaS Magazine

Het BaaS-platform (Boardroom as a Service) verenigt de werelden van techniek, economie en maatschappij in een cross-functionele benadering. Het idee van een community staat daarbij voorop: onder gelijken ervaringen en inzichten uitwisselen over de rol en mogelijkheden van organisaties in het digitaliserende speelveld. Een dergelijk overleg is voor de hedendaagse bestuurder van onschatbare waarde.

CDO Magazine

De CDO-community is nog volop in ontwikkeling. Aanleiding voor deze nieuwe activiteiten is de veranderende kijk op IT en technologie, hetgeen een verschuiving van rollen en verantwoordelijkheden teweegbrengt. Dat vraagt om een nieuwe inhoudelijke verdieping met bijbehorende uitgaven (zowel in print als digitaal) en events.

CIO Magazine

CIO Magazine is met afstand het hoogst gepositioneerde IT-blad van Nederland. Geen magazine over bits, bytes, nullen, maar een lezenswaardige glossy, die met pakkende artikelen, een sfeervolle lay-out en hoge kwaliteit fotografie informatietechnologie naar het hoogste bestuursniveau brengt.

Abonneren?

Benieuwd naar onze bladen? Kijk dan bij abonneren.

Partner?

Wil je meer weten over sponsored content in onze uitgaven (online en print) of partnering op events? Ga dan naar informatie voor partners. Je kunt ook direct de ICT Media kit downloaden.