Meer dan de helft (54 procent) van de bedrijfsprocessen in Nederland is in 2017 gedigitaliseerd. En de verwachting is dat dit in 2020 zo’n 71 procent bedraagt. Kosten besparen en minder handmatig werk voor de financiële administratie zijn aantrekkelijk, maar vooral sneller en meer accuraat inzicht biedt kansen.

Robotic accounting is mogelijk de stap die op dit moment het meest concurrentievoordeel oplevert. Want inzicht en grip op de financiën zorgen ervoor dat u sneller de juiste beslissing kunt nemen en kunt bijsturen. Ontvang inzichten in de ontwikkelingen van de financiële administratie en hoe uw administratie sneller en of anders kan. Download het rapport Zelf doen of uitbesteden.

Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 50.000 professionals in meer dan 130 landen. Vanuit negen Nederlandse vestigingen ondersteunen ruim 450 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit. www.gt.nl